Szacuny
0
Napisanych postów
172
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
22179
Witam,
Mam pytanie do osób zamawiających ze sklepu 1fast400 - ile przeciętnie szły do was paczki? Moja zamówienie nie może dojśc już prawie miesiąc... I pytanie drugie - czy ktoś wie gdzie i jak ewentualnie szukać takiej zagininonej paczki?
Szacuny
0
Napisanych postów
172
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
22179
Łatwiej byłoby napisać gdzie nie dzwoniłem:) Urząd Pocztowy na osiedlu, poczta główna w Rzeszowie, poczta główna w Warszawie, centralny urząd rozdzielnictwa przesyłek pocztowych - wymieniam tylko urzędy, bo jeszcze leciałem po stopniach hierarchii - od pani z okienka po kierownika:)
Szacuny
32
Napisanych postów
2221
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19900
nie wiem jak z tego sklepu - ale jak ciotka z Kanady wysyla paczke normalna to idzie okolo 6 tygodni wiec z tego sklepu tesh gdzies tyle bedzie szla bo to idzie droga morska i musi potrwac
Szacuny
0
Napisanych postów
172
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
22179
Też mi się wydaje że coś za długo to trwa - więc co mam myśleć? Że gość nie wysłał paczki? Ale podał mu nimer wysyłki... Z drugiej strony jest okres przedświąteczny... Sam już nie wiem co robić - mam wrażenie że ktos robi mnie w wała:(
Szacuny
25
Napisanych postów
5644
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
79473
mi z 1 fasta pierwsza paczka raz szla ponad 1 miesiac... ale doszla:)
!!!MANIA KOKSOWANIA!!!
Moderator-mafia.suple.hardcor.pl
MODERATOR TEŻ CZŁOWIEK
"Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka."
"To co dla mnie jest podłogą, dla innych może być sufitem"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
4-12 dni ale ostatnia ponad 20 dni
firma pewna i paczka na 100% wyszła mozliwe natomiast zawirowania pocztowe( kiedys z netrition czekałam 3 miechy a paczka wyszła nastepnego dnai po zamówieniu)
Proces zwrotu rozpoczyna sie chyba po 180 dniach i ostrzymujesz wartosc zapisana na paczce
Jesli paczka nie przyjdzie za 2-3 tyg to pisz do 1fast, na poczcie i urzedach nie masz jej co szukać bo moze byc w kazdym miejscu w kraju i nie tylko
członek-mafia.suple.hardcor.pl
atleta.pl -najbardziej szczery i uczciwy dealer odzywek w necie
NACZELNIK DZIAŁU SUPLEMENTACJA
Szacuny
28
Napisanych postów
5177
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
43039
Zamawiałeś kartą kredytową czy jakąś inną np. do zakupów w necie?
Ja raz też tak czekałem - a, że płaciłem net kartą, to polcard zablokował mi kasę z konta, a paczka nie dochodziła-okazało się, że wcale jej nie wysłali, bo nie podobają im się karty inne niż kredytowe, a po 14 dniach polcard odblokował mi kasę i wszystko wróciło. Jednak miesiąc to trochę długo.
Może gdzieś leży w urzędzie celnym. Napisz do Mike'a może coś Ci doradzi.
Co było w paczce-jakieś ph?
Szacuny
0
Napisanych postów
172
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
22179
Dzięki wszystkim - płaciłem normalną kartą kredytową, i paczka na pewno poszła - sprawdziłem USPS Tracking. Musiała zniknąć gdzieś w naszym pięknym kraju... Ale trochę mnie pocieszyliście, bo widzę że nie tylko moje zamówienie tyle trwało. Denerwuje się, bo było nie było poszło mi 400$:) Mam nadzieję że to tylko zawirowanie przedświąteczne.
Jeszcze raz serdeczne dzięki - i życzę wszystkim Wesołych Świąt!
Szacuny
0
Napisanych postów
155
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3817
nie ważne co kumpel brał efkę , ph i przyszła w 7 dni z pieczątką celną dopuszczono a obecnie sporo paczek przychodzi na święta więc tu może są przeładowani dlatego nie warto przed świętami nic zamawiać