Szacuny
6
Napisanych postów
442
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3591
Witam..mam dosc chyba nietypowy problem...no wiec tak..koles polecil mi odzywki...no i nie zabardzo wiem co to jest...no a odzywki z tego co pamietam nazywaja sie tak.. Białko Giner i Stak kreatynowy
Co o tym sadzicie? mam w planach przybrac na masie 4-5 kg..trenuje boks 3 razy w tyg i dwa razy silke. pzdr. i z gory dzieki
"Szacunek dla każdego zawodnika co podejmie walke.."
bialko i gainer stosuje sie w/g brakow w diecie, stack kreatynowy jest to kreatyna + dodatki patrzac po zadanym pytaniu moge wywnioskowac ze za wczesnie dla ciebie na kreatyne , wiec w temacie do ktorego podalem link
Szacuny
6
Napisanych postów
442
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3591
Mam 19 lat..sporty walki trenuje od 5 klasy podstawowki, no a silka u mnie roznie...nigdy nie trenowalem regularnie...od paru latek trenuje ale z przerwami..w sumie...cwiczylem na silce tak ze 2 miesiace i koniec..i po przerwie znowu tak i to takie troche bez sensu bylo.
Waze 76 kg i mam 184cm no i nigdy nie bralem zadnych odzywek ani niczego podobnego...a dietke mam jako taka...staram sie jesc 5 posilkow dziennie..takich wiekszych ..i glownie to jest mieso, makaron itp.
Szacuny
0
Napisanych postów
688
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
12887
Zajrzyj do dzialu odzywianie i uloz sobie pozadna diete, dopiero potem bierz sie za odzywki. J/W - gainera stosujesz wg. brakow w diecie, czyli musisz miec wszystko w miare dokladnie wyliczone. Co do stackow kreatynowych... jesli to Twoj 1 cykl to wystarczy ci monohydrat kreatyny, np. z olimpu albo treca tez dobry.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
po g**** mu porządna dieta na tym stopniu treningowym. Jedz tak jak jadłeś, staraj się mieć nadmiar kaloryczny i spożywaj sporo bialka (więcej niż przeciętny czlowiek).
Diete uzupełnij gainerem i białke, polecam gainbolic a białko sp80 lub vitalmax whey82. Do tego możesz dodać mono 500g najlepiej vitalmaxa lub jak masz kase to Cell Pumpa i mono 300g.
Szacuny
6
Napisanych postów
442
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3591
o f***..heh...DUDEK, a jak dowale takie bajery jak mi wypisales to nie obciaze zabardzo watroby czy tam czegos z tych rzeczy? przewrazliwiony jestem na tym punkcie hehe