Szacuny
2
Napisanych postów
9
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
87
Mam problem odnośnie bicepsa , prawy biceps jest duży , twardy w dotyku , ale lewy wielkoscia moze byc ale jest miekki w dotyku nawet jak napne jest całkowicie miękki , nie wiem co mam z tym zrobic , tłuszczu duzo nie mam , 70kg na 184cm , cwicze biceps 2 razy w tyg , 3serie po 8 powtórzeń o kolano 3 serie po 8 chwytem młotkowym i 3 serie po 8 normalnym chwytem stojac , prosze o pomoc , z góry dziękuje :)
Szacuny
2
Napisanych postów
9
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
87
ale czy to może wina być zbyt lekkiego trenowania ? czy przetrenowania ? czy zbyt duże ciężary czy taka tez opcja moze byc brana pod uwage? bo chyba tylko te opcje ? chociaż ćwicze tak z 1,5 miesiąca , Bardzo oczekuje pomocY :)
Szacuny
1
Napisanych postów
5
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
32
Zobacz jak będzie po ćwiczeniach 1 raz w tygodniu, powinno się poprawić. Ja miałem kiedyś podobnie gdy przetrenowałem sobie klatkę piersiową, po prostu doszło do zbyt obszernych mikrouszkodzeń w mięśniu i zdecydowanie wtedy spadła mi siła. A jak z Twoją siłą? Masz trudności z dźwignięciem tej hantli? Jeżeli tak to zdecydowanie nie katuj tak tego bicepsa i ćwicz go 1 raz w tygodniu.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Szacuny
2
Napisanych postów
9
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
87
hm , powiem szczerze ze troche zgadłeś kolego, ze mam problem , bo prawa normalnie smigam , a lewa to tak resztka sił podnosze , bo prawa dużo silniejsza , napiąć napinam ale miękki biceps jest ..
Szacuny
1
Napisanych postów
5
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
32
w takim układzie ćwicz 1 w tygodniu. U mnie proces regeneracji trwał okolo 1,5 tygodnia.. U Ciebie powinno trwać to zdecydowanie krócej bo mięsień jest zdecydowanie mniejszy. Używasz jakiś aminokwasów?
1
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.