Cwicze jak narazie 1.5 roku, zadnego problemu nie mialem nigdy chodz od 5 miesiecy mam Zastój klaty niechce ruszac.. Kiedys cwiczylem 7 cwiczen na klate x 4 serie.. tak samo Bica/trica/barki/plecy a kapturki i przedramie co bylo to robilem .. i wtedy przyrosty byly dobre lecz Długo siedziałem na siłowni ale nie przeszkadzalo mi to.. ale Popytalem sie tak ogolnie.. i słyszałem ze podobno nie przesadza sie i robi 3 cwiczenia na jedna partie i po 3-4 serie.. Zrobiłem tak i wzrost Miesni byl wolniejszy. I teraz takie pytanie czy może powrocic do treningu Takiego bardziej masakrycznego.. czy Macie cos polecic.. NP zawsze laczylem klate z bicem. Mysle by teraz polaczyc tak
Poniedziałek
Klata + tric
Wtorek
Plecy + Kapturki
Środa
Barki + Bic
Czwartek
Wolne
Piątek
Klata
Sobota
Bic + tric
i oczywiscie nalozyc wiecej cwiczen, nie wiem Lapy jakas tam ida plecy ladnie zmasowane.. nog narazie nie robie.. bo Zmasowane sa na tyle ile potrzebuje do Sportu w ktorym siedze dosc dlugo, ale Klata teraz zastala i to dosc dlugo a chce z nia ruszyc..
Prosze o pomoc :) Gdyz cykl zaczynam od jutra i suplementy chce wycisnac na maksa a w styczniu Clout + kaizen + xplode.. Zeby na czerwiec sie przygotowac do dosc duzej ilosci treningow sportowych .. :) Obozow itd :)
Dziekuje wszystkim za Pomoc
Waga : 76 - 78
Wzrost : 183/5
Cel treningowy : Masa, klata
Staż treningowy na słowni : 1.5 Roku
Uprawiane inne sporty : MMA + połączenia obronne
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : Wszystko
Dieta : dieta jest !
Przeciwskaznania medyczne : Żadne
Zażywane suplementy : Cell Mass + Green zaczynam od jutra
Poniedziałek
Klata + tric
Wtorek
Plecy + Kapturki
Środa
Barki + Bic
Czwartek
Wolne
Piątek
Klata
Sobota
Bic + tric
i oczywiscie nalozyc wiecej cwiczen, nie wiem Lapy jakas tam ida plecy ladnie zmasowane.. nog narazie nie robie.. bo Zmasowane sa na tyle ile potrzebuje do Sportu w ktorym siedze dosc dlugo, ale Klata teraz zastala i to dosc dlugo a chce z nia ruszyc..
Prosze o pomoc :) Gdyz cykl zaczynam od jutra i suplementy chce wycisnac na maksa a w styczniu Clout + kaizen + xplode.. Zeby na czerwiec sie przygotowac do dosc duzej ilosci treningow sportowych .. :) Obozow itd :)
Dziekuje wszystkim za Pomoc
Waga : 76 - 78
Wzrost : 183/5
Cel treningowy : Masa, klata
Staż treningowy na słowni : 1.5 Roku
Uprawiane inne sporty : MMA + połączenia obronne
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : Wszystko
Dieta : dieta jest !
Przeciwskaznania medyczne : Żadne
Zażywane suplementy : Cell Mass + Green zaczynam od jutra