Mam problem z ułożeniem sobie treningu. Trening na masę. Budowa ciała: chudzielec. Wiem że mam mieć dietę i że mam ćwiczyć 3 razy w tygodniu. Planuje w pon, śr i pt. Powiedzcie jakie partie mięsni ćwiczyć w te poszczególne dni. Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wiemy.
Plan - ułóż sobie sam. Daj do sprawdzenia. Jak zacząć? Poczytaj post podwieszone. Hasło klucz dla Ciebie - FBW.
Jak przytyć? Chudzielec? Jeść. Dużo. Co? Poczytaj posty podwieszone w dziel odżywianie.
Nie myśł, że Cię spławiam. To forum to kopalnia wiedzy. Trzeba tylko poszukać. Ułożyć coś samemu. I wrzucić do sprawdzenia.
Plan - ułóż sobie sam. Daj do sprawdzenia. Jak zacząć? Poczytaj post podwieszone. Hasło klucz dla Ciebie - FBW.
Jak przytyć? Chudzielec? Jeść. Dużo. Co? Poczytaj posty podwieszone w dziel odżywianie.
Nie myśł, że Cię spławiam. To forum to kopalnia wiedzy. Trzeba tylko poszukać. Ułożyć coś samemu. I wrzucić do sprawdzenia.
...
Napisał(a)
jw. nikt za ciebie nie ujloży planu jak ułożysz to wklej do sprawdzenia diete sprawdza w dziale odzywianie podzielam kolegi zdanie FBW pozdro 

życie jest za krótkie żeby byc małym
http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!