Witam, problem dla mnie wielki.Chodzi o to że nie daje radę robić fikołków,to znaczy po jednym tak mi się kręci w głowie że nie pozwala zrobić mi parę na raz. Jak z tym walczyć? Może codziennie robić po pare i organizm się przyzwyczai ? Proszę o pomoc to dla mnie bardzo ważne
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Na treningach m.in. Cro Copa zauważyłem, że ręce mają przy głowie i zaczynają się kręcić. Może to by ci pomogło się przyzwyczaić.
...
Napisał(a)
nie wiem,może częściej wykonuj te ćwiczenie..
,,Kto trening dziś odpuszcza ten się z gejem w nocy puszcza."-Mirko Crocop Filipović
...
Napisał(a)
To nazywa się syndrom titanica. Poczytaj sobie o tym: po jednym fikołku kręci ci się tak, że po kolejnych prawdopodobnie tak ci się będzie kręcić w głowie, że przywalisz bańką w ścianę i padniesz na ziemie.. jednym słowem utoniesz jak titanic.
Albo coś sobie wmówiłeś albo masz poważne problemy i musisz iść do lekarza bo coś się kroi ;) Z początku się kręci bardzo ale bez przesady powinieneś dać radę zrobić chociaż 3-4 fikołki naraz.
Albo coś sobie wmówiłeś albo masz poważne problemy i musisz iść do lekarza bo coś się kroi ;) Z początku się kręci bardzo ale bez przesady powinieneś dać radę zrobić chociaż 3-4 fikołki naraz.
...
Napisał(a)
Kiedyś za dzieciaka robiłem fikołki bez żadnego problemu a teraz nie wiem co się dzieje i jest lipa właśnie
...
Napisał(a)
MrNowy nie moge nic znaleźć na temat syndromy tytanica. Pomożesz mi i podasz jakieś linki. Z góry dzieki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!