niechcem z siebie zrobic wielkiego koksa tylko chcem delikatnie poprawic swoja sylwetke i na tym koniec ..... dziekuje z gory za jaka kolwiek pomoc :)
...
Napisał(a)
Witam problem polega na tym iz mam 180 cm a wage okolo 60 do 65 kg.... mam 25 latek starm sie caly czas zdobyc dobra mase ale nic z tego nie wychodzi .... chcialem zeby ktorys z zaawansowanych pomugl mi zdobyc dobra sylwetke .... myslalem o zakupieniu winstrol w tabletkach ??
niechcem z siebie zrobic wielkiego koksa tylko chcem delikatnie poprawic swoja sylwetke i na tym koniec ..... dziekuje z gory za jaka kolwiek pomoc :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
a niech sie dowie naszego tajnego sposobu zdobywania mady:D heeheheh
to nie koksy a płatki owsiane daja moc 

...
Napisał(a)
cwiczysz?? wypełnij ankiete by było cos wiadomo o tobie masz diete?? brales jakies suple
...
Napisał(a)
nie znam zadnego 25 latka, ktory mowi, ze ma "25 latek". to chyba pedaly tak pisza. pedalom mowimy stanowcze nie (tak, jak i parowkowym skrytozercom).
odwiedz dzial odzywianie, hormony sa zbedne.
odwiedz dzial odzywianie, hormony sa zbedne.
STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)

TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Zazwyczaj ten kto oskarża innych o coś sam taki jest. p****** mówimy nie!
Peter naucz się pisać...
Zmieniony przez - KillaBee w dniu 2009-07-21 14:47:22
Peter naucz się pisać...
Zmieniony przez - KillaBee w dniu 2009-07-21 14:47:22
...
Napisał(a)
do chudziny!! nie jestem pedalem napisalem w zdrobnieniu takze nie masz co siemartwic!!!!!!!!
Jezeli chodzi o diete nie mam ustalonej zadnej ale w ciagu dnia potrafie zjesc za 3 osoby i wsystko co mi wlezie pod reke....
Dlatego Pisze ze chcem zaczac cos z w tym kierunku i potrzebuje dobrych rad zeby nic nie spieprzyc albo niebylo jakis niedociagniec ......... szczeze mowiac nie mam dobrego o tym pojecia dlatego pytam was i prosze o ta pomoc :)
Jezeli chodzi o diete nie mam ustalonej zadnej ale w ciagu dnia potrafie zjesc za 3 osoby i wsystko co mi wlezie pod reke....
Dlatego Pisze ze chcem zaczac cos z w tym kierunku i potrzebuje dobrych rad zeby nic nie spieprzyc albo niebylo jakis niedociagniec ......... szczeze mowiac nie mam dobrego o tym pojecia dlatego pytam was i prosze o ta pomoc :)
...
Napisał(a)
napisz co zjadles wczoraj, chce zobaczyc co to jesz za 3 osoby. jak zjadles choc tyle, co ja wczoraj, to ci rozpisze suplementacje, diete i trening na najblizsze 5 miesiecy
STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
Jesteś ektomorfik. Oblicz jakie masz zapotrzebowanie kalorii a później pociskaj codziennie z nadwyżką z 1000kcal...
...
Napisał(a)
Jesz za trzech...jesz posiłki pewnie ubogie w tłuszcze,białko i ww.
LUdzie którzy bija koksy są dla mnie niczym... nIczym bracia
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!