Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
539
Moja dziewczyna jakiś miesiąc temu na treningu naderwała wiązadła i ma problemy z łękotką,ale że chodzi do klasy sportowej codziennie rano odbywają się jej treningi,Trener jako trener jest d****em gdyż kazał jej robić przysiady ze sztangą i sobie jeszcze bardziej popsuła kolana,więc prosze o ułożenie jakiegoś planu treningowego na 5 dni ogólno rozwojówka bardziej na rzeźbe niż na mase czy siłe.Z góry dziękuje !
Zmieniony przez - choke21 w dniu 2007-01-25 12:13:03
Szacuny
20
Napisanych postów
1314
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
30947
JA bym poszedł do lekarza i zrobil badania.
Uwierz mi wiem coś na ten temat bo gralem w noge i uszkodziłem więzadło poboczne w lewej nodze. Po tygodniu gipsu lekarz mi powedział że na w-f'ie moge cwiczyc. No i normlanie robilem przysiady po czym okazało się że musze miec operacje. Ponieważ nie było pieniedzy z NFZ'u to czekalem 5 miechów na operacje. Wczoraj ja mialem i uwierz mi nie wiem czy bede mógł wrócić do grania.
P.S nie lekceważyłbym tego. Uwierz mi wolalbym wydać pieniądze nawet 100 zł ale upewnic się że jest wszystko w porządku.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
539
Byliśmy u lekarza w piekarach slaskich dr Wyduchowicza i stweirdził iź sport z takim kolanem to glupota :/ lecz trzeba wzmacniac kolanko moja dziewczyna codziennie biega i jezdzi na rowerku ale ich trening poranny trwa 2h, 45minut biega i jezdzi na rowerku a reszte chciała by cwiczyc na silowni tylko potrzebny nam jakis optymalny plan by nie nadwyrezac kolan na rzeźbe