...
Napisał(a)
Witam, mam pewien problem, otóż chciałbym poszerzyc talie, gdyż mam takie wcięcie nad biodrami. W biodrach mam 86cm zas w talii 79cm, w barkach 114cm. Moglibyscie podac jakies cwiczenia, zeby poszerzyc talie oraz powiedziec ile dni w tygodniu je wykonywac?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Każdy się martwi o to że ma za dużą talię a tu proszę. Złapać trochę tłuszczyku i po problemie ;D
...
Napisał(a)
Ach talia jak marzenie. Możesz ze spokojem robić mięśnie brzucha w niższych zakresach pow (15-20) i ćwiczyć dolne partie grzbietu. Sam Piotrkowicz w jednym z wywiadów wypowiadal się, ze poprawiając dół pleców i robiąc dużo wiosłowań i mc poszerzył sobie bardzo talię z którą teraz musi walczyć.
...
Napisał(a)
Talie chcialbym poszerzyc dlatego ,ze psuje to wg mnie efekt wizulany, fajnie talia jest dosyc waska, nagle sa pojawiaja sie biodra ktore zdaja sie byc duzo szersze
...
Napisał(a)
Ja mam talię 82-83 biodra 9x i klatę pod 120 i żyje i jeszcze bym chętnie zbił w talii. V z pleców to jest TO 

...
Napisał(a)
"A jak zrobic z plecow V? ;D"
Trzeba ćwiczyć
z czasem wszystko ładnie się "wyeksponuję" 
Trzeba ćwiczyć

...
Napisał(a)
Nom tak ale jakies konkretne cwiczenia? ;D Bo troche ich jest na plecy, martwy ciag, na wyciagu rozne sa itp itd
...
Napisał(a)
V z pleców robi się jak masz dobrze rozwinięte najszersze grzbietu :)
Poprzedni temat
Pytanie do posiadaczy ławki marbo msl002 i kelton heavy tryton
Następny temat
Trener Personalny
Polecane artykuły