Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
259
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3160
chlopaki wiecie co zrobilem od***alo mi, otworzylem puszke ryb (szprotek) w oleju, zjadlem rybki a olej nabralem do strzykawki i w***alem go sobie w dupe(posladek) tylko ze w tym oleju plywaly jeszcze kawalki rybki no ale troche bialka chyba nie zaszkodzi prawda
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
a ja nasrałem i odlałem się do mixera, potem wszystko zmixowałem i wje*bałem se w lewe jajo, po 2 dniach wszystko odciągnąłem+ropa z zakażenia , dodałem trochę benzyny i borygo i znowu przyj*ebałem
Szacuny
95
Napisanych postów
2282
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
11471
JAkby kogo interesowało to z ręką jest ok chociaż w nocy i następnego dnia troszkę bolała.(chyba więcej szczęscia niż rozumu),Powoli schodzę z cyklu i muszę troszkę dojść do siebie.Byłem u psych. dostałem depakine chrono i chyba działa bo już tak nie warjuje i powoli zaczynę się kontrolować
Szacuny
95
Napisanych postów
2282
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
11471
A mam pytanko co do odbliku bo schodzę z cyklu deka 2ostatnie wym tygodniu, teraz biorę ostatnie 5amp propionicum i kończe stanabol, wiec mam pytanko czy6 odblo jęśli brałem teraz dece mogę już zacząć czy muszę odczekać jak tak to ile?no i jak wziąść bo mam 24tabsy clom?
Szacuny
7
Napisanych postów
847
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12430
Kroffka akurat to że sobie wbijał olejek bambino wcale by mnie nie ździwiło. Jeśli tylko to że to śmiesznie brzmi wzbudza Twoje podejrzenia że to jest prowokacja to nie radze się na tym opierać. Poprostu ludzie tak robią. Nie widze żeby szczypior śmiał się albo ktokolwiek inny. Na pierwszy rzut oka prowokacja. Ale zastanawiając się dłużej dochodze do wniosku że to poważna sprawda. Powiedz szczypior jak wygląda ręka. Jak się czujesz itd. Pozdro