pozdrrooooo
...
Napisał(a)
Witam prosze o pomoc chodzi o deke ile strzałow na poczatek bym musial wzoasc i gdzie najlepiek kluc i jak to robic zeby nic nie uszkodzic sobiesłyszalem cos ze posladek dzieli sie na 4 czesci ale nie wiem co dalej z gory dzieki za pomoc
pozdrrooooo
pozdrrooooo
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie wiem czemu nikt nie czyta wątków jak to wszystko pisze i wystarczy poszukac na stronie głownej albo cofnac o jedna wstecz i napewno sie dowie juz wiele cennych informacji.
...
Napisał(a)
rafal_rk dokladnie to jest niestety zmora naszego dzialu.Uzycie wyszukiwarki udzieliloby odpowiedzi na 90 % tematow.Lecz coz po co szukac jak mozna zapytac 

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
czasami ciezko jest cos sensownego znalezc...
>>>specjalista w dziale doping<<<
>>> Doping Enthusiasts Team <<<
...
Napisał(a)
a mozecie napisac mi czy na poczatek 4 ampulki 2 ml starcza i jak brav co ile dni i jaka dawkae
z gory dzieki za odpisanie
z gory dzieki za odpisanie
...
Napisał(a)
a czy byla by jakas mila osoba ktora by mi napisala po jakim czasie tzn.po ilu miesiacach najlepiej wziasc deke i czy 8 strzalow mnie zablokuje
bede bardzo wdzieczny za odpisanie dzieki
bede bardzo wdzieczny za odpisanie dzieki
...
Napisał(a)
Tak , prawdopodnie Cie zablokuje
"po ilu miesiacach najlepiej wziasc deke" nie rozumiem
A pozatym profil!!!!!!!!!! (uzupelnij)
Zmieniony przez - HK w dniu 2005-02-16 22:05:03
"po ilu miesiacach najlepiej wziasc deke" nie rozumiem
A pozatym profil!!!!!!!!!! (uzupelnij)
Zmieniony przez - HK w dniu 2005-02-16 22:05:03
Bóg, Honor, SFD
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!