...
Napisał(a)
Witam Mam czysto teoretyczne pytanie jestem na cyklu z prolki jelfy 200mg e5d ostatnią iniekcję wziąłem w ubiegły poniedzialek,miałem zakupiony towar na dalszą częśc cyklu aż do dzisiaj gdy buchnęli mi auto a wszystko miałem w środku... ehhh. Zamowilem sprzet ale dopiero będę miał w piątek a to juz minie 11 dni...i nie wiem co zrobić byłbym wdzięczny o pomoc czy poprostu zwiększyć dawkę w piątek czy zostawić tak jak jest
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie spadnie na pewno do zera, wg mnie jak już dojdzie sprzet smialo mozesz wbijac, miałem podobnie ostatnio i wszystko ok
tzn nie podobnie, ze mi auto buchneli :P
Zmieniony przez - rkarpinski w dniu 2012-10-28 12:08:28
tzn nie podobnie, ze mi auto buchneli :P
Zmieniony przez - rkarpinski w dniu 2012-10-28 12:08:28
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Ale dawkę zostawić tą samą czy w piątek wbić na przykład te 300mg?? a pozniej juz jak uprzednio 200 e5d??
...
Napisał(a)
ja leciałem dalej normalnie, bedzie dobrze i wspolczuje samochodu
w ogole to nie za zimno dla testa w taką pogodę w aucie czy to nie ma znaczenia?
Zmieniony przez - rkarpinski w dniu 2012-10-28 12:10:57
w ogole to nie za zimno dla testa w taką pogodę w aucie czy to nie ma znaczenia?
Zmieniony przez - rkarpinski w dniu 2012-10-28 12:10:57
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Na szczęście ubezpieczone....Dzięki za poradę bo już się zeschizowałem ze wszystko w p***ziec:P
...
Napisał(a)
Było w termicznym opakowaniu musiałem je przewieźć do siebie do miasta i zapomniałem wyrzucic z auta ...
...
Napisał(a)
to chłopaki trochę podrosną
tak z ciekawośći jaki samochód i rocznik? nie musizsz odpowiadac, jeśli nie chcesz

tak z ciekawośći jaki samochód i rocznik? nie musizsz odpowiadac, jeśli nie chcesz

...
Napisał(a)
Niech im matka ziemia w dzieciach wynagrodzi:p Udało mi się nabyć 10 strzałów propionatu z pmp mogę to poki co do piątki ubić e2d a pozniej razem z prolo??
...
Napisał(a)
Przybij teraz do piątku tego propa 100 mg eod, jak już będziesz miał enana to dalej pojedź normalnie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!