...płacz na treningu, śmiej się podczas walki...
...
Napisał(a)
ma ktoś moze ulotke do mety(gdzies wiedzialem na forum ale nie dalo sie przeczytac)?? tylko zeby byla wyrazna... z gory dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Metanabol :
Dawkowanie: P.o. Dorośli. Początkowo 2,5-5 mg/d, w ciężkich przypadkach do 10 mg/d w 2 dawkach podzielonych; dawka podtrzymująca 1-2,5 mg/d. Dzieci do 2. rż. 0,05 mg/kg mc./d; dzieci 3.-6. rż. 0,5-1 mg/d, dzieci po 7. rż. 1-2 mg/d w dawkach podzielonych.
Uwagi: Leku nie należy podawać dłużej niż 3-4 mies. Po 4 tyg. przerwy można powtórzyć leczenie. W trakcie stosowania leku należy zapewnić odpowiednią ilość białka, witamin i substancji mineralnych. Podczas długotrwałego leczenia należy kontrolować czynność wątroby.
Dawkowanie: P.o. Dorośli. Początkowo 2,5-5 mg/d, w ciężkich przypadkach do 10 mg/d w 2 dawkach podzielonych; dawka podtrzymująca 1-2,5 mg/d. Dzieci do 2. rż. 0,05 mg/kg mc./d; dzieci 3.-6. rż. 0,5-1 mg/d, dzieci po 7. rż. 1-2 mg/d w dawkach podzielonych.
Uwagi: Leku nie należy podawać dłużej niż 3-4 mies. Po 4 tyg. przerwy można powtórzyć leczenie. W trakcie stosowania leku należy zapewnić odpowiednią ilość białka, witamin i substancji mineralnych. Podczas długotrwałego leczenia należy kontrolować czynność wątroby.
Steroids adwenture in progress.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
To nie miałeś ulotki!
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
...
Napisał(a)
miałem ruską(scan), ale ta ulotka do czegosc innego mi potrzebna...
luks__pl dzieki bardzo, sog
Zmieniony przez - legia_cwks w dniu 2006-12-17 15:45:05
luks__pl dzieki bardzo, sog
Zmieniony przez - legia_cwks w dniu 2006-12-17 15:45:05
...płacz na treningu, śmiej się podczas walki...
...
Napisał(a)
sogacz luks kiedyś też szukałem 

SPAMcjalista działu Doping
Człowiek obdarzony najch*jowszą genetyką do wszelkich sportów
Prowokator, spamer, specjalista z dupy wzięty
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!