...
Napisał(a)
Witam ;) Trenuje już dwa lata na diecie i różny pojedynczych odżywkach ale planuje mój drugi cykl na masę z metanabolem :) chciałbym wziąć 200 tabletek metanabolu po 10 mg ale mam problem bo nie wiem jakie dobrać odżywki do metki! Proszę doradźcie mi dobry cykl na masę na którym bardzo dużo przytyje :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
neevsky nie trzeba bylo mu podawac linku do ankiety tylko napisac ze musi jesc duzo cukru.
Diety pewnie brak to dawaj 3-4 x dziennie po 70-100g ganiera i bedziesz mial mega mase. I nie zapomnij cwiczyc.
Zmieniony przez - Mocny275 w dniu 2013-08-24 12:41:00
Diety pewnie brak to dawaj 3-4 x dziennie po 70-100g ganiera i bedziesz mial mega mase. I nie zapomnij cwiczyc.
Zmieniony przez - Mocny275 w dniu 2013-08-24 12:41:00
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
dawaj do kazdego posiłku łyzkę oliwy,kup gainera i pij pomiędzy posiłkami,jedz dużo jak jestes taki szpadel to cię nie zaleje
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
zapomnieliście o kreatynie jeszcze

Nie namawiam lecz powtarzam w kółko kłuj w udo lub dupsko.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!