BB
...
Napisał(a)
Witam mam prozbe czy ktos moglby mi pomoc w rozpisaniu cyklu z 200tab metanabolu ???dziekuje za pomoc pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tutaj wróżek nie ma
. Nikt nie wie ile masz lat który to cykl z czego były poprzednie ( jeśli były ) ile ćwiczysz itp. 

...
Napisał(a)
ja bym radzil zrobic cykl ze 100 tab ... 200 to troche duzo jak na pierwszy cykl
nie jestem zwolennikiem piramidek wiec 3 tab dziennie i bedzie <ok>

...
Napisał(a)
200 tabsów to za dużo i to zdecydowanie jak na 1 cykl . Wielu 1 cykl zaczyna od 60 - 70 tabsów . Jak tak bardzo chcesz to dobij do 100 i koniec . Proponuję 15mg/ed ( 3 tabsy chyba że masz 10-tki) Nigdy wszystkie 3 na raz , nigdy na pusty żołądek . Pamiętaj o osłonie do każdej mety 1 tab. sylimarolu . Łykaj też aspargin i mikroelementy 3l wody dziennie najlepiej niegazowana mineralna i jak masz kłopoty z trzustką (albo raczej nie chcesz mieć) to polecam też neo-pancreatinum. I pamiętaj o odbloku ... pozdrawiam ...
PS zastanów się chłopie to nie zabawa !!!
Zmieniony przez - Vitrano w dniu 2006-04-03 18:27:45
PS zastanów się chłopie to nie zabawa !!!
Zmieniony przez - Vitrano w dniu 2006-04-03 18:27:45
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!