Siemka, jestem Paweł i mam 27 lat. Miło będzie jeśli ktoś pomoże przy planie.
Kiedyś trochę ćwiczyłem ale to było bardzo dawno. Teraz przez jakiś czas chce poćwiczyć u siebie, żeby nabrać nawyków i skupić się na poprawności ćwiczeń. Za jakieś dwa miesiące wybrać się na siłownię na cały sprzęt.
A.
przysiady ze sztangą
wiosłowanie sztangą
martwy ciąg
wyciskanie sztangi stojąc
uginanie ramion ze sztangą
odwrotne pompki
wznosy hanli bokiem
B.
wykroki z hantlami
wiosłowanie hantlą
wspięcia z palcach z obciążeniem
martwy ciąg
wyciskanie hantli siedząc
pompki klasyczne 3x20
pompki odwrotne
uginanie ramion ze sztangą 3x(7do połowy, 7 od połowy, 7 całych)
Dużo sprzętu nie mam bo głównie gryfy i obciążenie ale na początek powinno wystarczyć, zwłaszcza że głównie chce przygotować się przed treningami na siłowni i nieco dobić masy.
Wszystkie ćwiczenia 4 serie po 10 powtórzeń. Jeśli macie jakieś propozycje co zamienić, co dodać to będę bardzo wdzięczny za rady i pomoc
Kiedyś trochę ćwiczyłem ale to było bardzo dawno. Teraz przez jakiś czas chce poćwiczyć u siebie, żeby nabrać nawyków i skupić się na poprawności ćwiczeń. Za jakieś dwa miesiące wybrać się na siłownię na cały sprzęt.
A.
przysiady ze sztangą
wiosłowanie sztangą
martwy ciąg
wyciskanie sztangi stojąc
uginanie ramion ze sztangą
odwrotne pompki
wznosy hanli bokiem
B.
wykroki z hantlami
wiosłowanie hantlą
wspięcia z palcach z obciążeniem
martwy ciąg
wyciskanie hantli siedząc
pompki klasyczne 3x20
pompki odwrotne
uginanie ramion ze sztangą 3x(7do połowy, 7 od połowy, 7 całych)
Dużo sprzętu nie mam bo głównie gryfy i obciążenie ale na początek powinno wystarczyć, zwłaszcza że głównie chce przygotować się przed treningami na siłowni i nieco dobić masy.
Wszystkie ćwiczenia 4 serie po 10 powtórzeń. Jeśli macie jakieś propozycje co zamienić, co dodać to będę bardzo wdzięczny za rady i pomoc