Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pierwszy cykl...

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1854

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 147
Witam wszystkich forumowiczów. Zastanawiam się od dłuższego czasu nad jakimś cyklem. Zaczełem przeglądać forum, poczytałem trochę na ten temat i postanowiłem się zwrócić z pomocą do Was. Moje pytanie brzmi: jakim środkiem i w jakich dawkach zrobic swój pierwszy cykl, jakie suplementy stosować, jakie witaminy minerały itd, aby jak najbardziej sie zabezpieczyć i wykorzystać maksymalnie cykl. Nie mówiąc o diecie bo to podstawa... kiedy stosowac i w jakim czasie clomid lub inny odblok, wiem ze trzeba przyjmować więcej cynku itd.. Czasami wydaje mi sie ze mam jakiąś lekką arytmie serca więc przed cyklem oczywiście pierwsze co to bedzie badanie lekarskie tylko nie wiem jeszcze jakie te badanie zrobić.. Interesuje mnie jakiś steryd o małej retencji wody, który tak bardzo nie blokue i oczywiscie co się z tym wiąże nie musi być silnym środkiem. czytałem cos o takim.. na litere "B" chyba... To na prawde nie musi byc jakis mocny cykl. Z góry dziękuje za pomysły
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 4168 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 16830
jest taka fajna opcja szukaj, warto z niej korzystać

https://www.sfd.pl/temat132079/ 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No super extra.. napisalem ze forum przejrzalem i tego typu posty znam. akurat myslalem nad polaczeniem propinatu z decą ale stwierdzilem ze to i tak za mocne jak dla mnie, wolal bym cykl jednym srodkiem stosunkowo slabym.. a swoim tekstem jest taka opcja szukaj ....biscie mi pomogles wiec lepiej w ogole nie pisz :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1358 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 13454
jak bys naprawde poczytal forum to bys nie zadawal takich pytan poniewaz juz sa na nie odpowiedzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
KONIEC TEMATU. jezeli nikt nic nie ma do powiedzenia oprucz szukaj itd to trudno. pzdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 480 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 5021
hehe troche poczytalem-az 10 postow to naprawde sporo:)

Podsłuchy, Kamery, Lokalizatory

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
tak sie sklada ze te konto zosalo stworzone specjalnie pod te pytanie(jak taki bystry z tymi przeczytanymi postami spojrz na date utworzenia konta).. mam inne i nie chcialem zeby bylo skalane sterydową reputacją :P ten post mial mnie przekonac zeby zaczac brac saa ale skoro mnie nie przekonal tym lepiej. i tak mi malo kto wierzy kto mnie nie zna ze na sucho jade (tylko suple) w sumie to moze przez pryszcze na plecach :/ ale nic.. jezeli ktos bedzie mial cos madrego co mi pomoze to dziekuje reszta niech mi tu off topicu nie robi bo ja tu z konkretnym pytaniem pisze a nie zeby sie dowiedziec ze wyszukiwarka jest. pozdr.

Zmieniony przez - Pati.P w dniu 2006-09-23 18:19:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1389 Wiek 35 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 34373
na b to chyba biosterol
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ha ha nom fakrycznie chyba kupie ze dwa kilo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 183 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 13822
a cos wiecej osobie? , staz , wymiary itp? a przedewszytskim wiek....

Badz silny, a bedziesz mial racje.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
19 lat, ponad rok na siłowni, 75 kg, 178 cm wzrostu 39 na lapce.. i zaczela sie od jakiegos czasu magiczna bariera ze juz malo co wchodzi ;p zastanawia mnie czy na wybor saa ma jakis wplyw poziom wlasnego testosteronu i na efekty po przyjmowaniu... ja chyba mam niski poziom tescia bo przykladowo nie mam owlosionej klatki plecow itd i dodatkowo gdzies kiedys przeczytalem ze jak sie ma palec wskazujacy dłuższu od serdecznego?(chyba) to sie ma maly poziom testosterony w ograniźmie.. spotkałem sie jeszcze ztaką teorią ze przy orgaźmie i wytrysku zbija sie testosteron.. wiec przykladowo gdyby mniej bzykać aby poziom teścia był wyższy to wplynelo by to jakos na treningi sile itd?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

prop, prolo, omen, meta, deka, siłabolin, wino.

Następny temat

Skutki

Spalanie
Polecane artykuły