SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pasta rybna- sprawdź to!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 10976

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 43 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1195
jak się ją dobrze przetnie to nie będzie tyle ości, ja przekrajam ją wzdłuż na pół, wyciągam ten szkielet ze środka i ości nie ma tak dużo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 292 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7450
mam ten sam problem, osci w tych rybach to udreka. Z pol roku temu mialem przygode, wbila mi sie w przelyku, 3,4 dni nic, probowalem chlebem itd, dopiero jak octem zaczalem plukac to przeszlo.
Makrela wedzona smakuje mi bardzo, jedna z lepszych ryb, chodz nie przepadam za stworzeniami morskimi :).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 575 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 6625
Wygląda smacznie, dziś sobie taką zrobie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 575 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 6625
No i zrobiłem, faktycznie dobra ta pasta.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 57 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1550
ja jak zawsze obieram rybe to od grzbietu ciągne widelcem do brzuszka po mięsie, i wtedy ości powinny zostac tam gdzie powinny a miecho na widelcu;p

Masz jedno życie.. Nie zmarnuj tego!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Robię praktycznie identyczną pastę tyle że zamiast ogórków konserwowych używam kiszonych. Pycha!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 7
mieszkam w uk ciezko o makrele ale zrobie to z tunczykiem ciekawy pomysl;P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 233
Niezbyt chyba ta pasta do diety niskowęglowodanowej, hmm? (majonez)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
Przecież majonez to tłuszcz głównie ...

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 233
Yhm.. Chodziło mi bardziej o kalorie :P
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierś z kaczki z jabłkami i żurawiną

Następny temat

Brokuły z feta i jogurtem by Malinowa

WHEY premium