...
Napisał(a)
jak się ją dobrze przetnie to nie będzie tyle ości, ja przekrajam ją wzdłuż na pół, wyciągam ten szkielet ze środka i ości nie ma tak dużo
...
Napisał(a)
mam ten sam problem, osci w tych rybach to udreka. Z pol roku temu mialem przygode, wbila mi sie w przelyku, 3,4 dni nic, probowalem chlebem itd, dopiero jak octem zaczalem plukac to przeszlo.
Makrela wedzona smakuje mi bardzo, jedna z lepszych ryb, chodz nie przepadam za stworzeniami morskimi :).
Makrela wedzona smakuje mi bardzo, jedna z lepszych ryb, chodz nie przepadam za stworzeniami morskimi :).
...
Napisał(a)
ja jak zawsze obieram rybe to od grzbietu ciągne widelcem do brzuszka po mięsie, i wtedy ości powinny zostac tam gdzie powinny a miecho na widelcu;p
Masz jedno życie.. Nie zmarnuj tego!!
...
Napisał(a)
Robię praktycznie identyczną pastę tyle że zamiast ogórków konserwowych używam kiszonych. Pycha!
...
Napisał(a)
mieszkam w uk ciezko o makrele ale zrobie to z tunczykiem ciekawy pomysl;P
Poprzedni temat
Pierś z kaczki z jabłkami i żurawiną
Następny temat
Brokuły z feta i jogurtem by Malinowa
Polecane artykuły