Witam. Kieruje do Was, użytkowników tego forum, wielka proźbę. A więc. Chcę zacząć ćwiczyć. Problem w tym, że brak mi wyobraźni, by stworzyć sobie plan ćwiczeń. Posiadam ławkę, sztangę 65 kg regulowaną, hantle 2x20 regulowane, ławeczkę do brzuszków. I chcę, aby ktoś był tak miły i mi pomógł taki plan stworzyć. W razie czegoś podaje numer gg 7480398 lu email [email protected] . Proszę pomóżcie ! ! !
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Trudno mieć wyobraźnie i pojęcie przy " L. przecz. artykułów 0 " było naprawde wiele takich tematów uwierz, poczytaj..
...
Napisał(a)
Problem w tym, że brak mi wyobraźni, by stworzyć sobie plan ćwiczeń.
Lol. Nie musisz uzywac wyobrazni. Uzyj wyszukiwki. Albo uzyj postow podwieszonych w dziale Trening dla zaawansowanych.
Lol. Nie musisz uzywac wyobrazni. Uzyj wyszukiwki. Albo uzyj postow podwieszonych w dziale Trening dla zaawansowanych.
...
Napisał(a)
my niestety tez niemamy wyobrazni i niemozemy Ci pomoc. Przykro nam.
Zmieniony przez - sooo w dniu 2007-11-01 11:51:26
Zmieniony przez - sooo w dniu 2007-11-01 11:51:26
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!