MAM pytanie dotyczace treningu calorocznego z kulturystyki w 4 cyklu na siłe jest trening grzbietu dzien przed cwiczeniami czworoocznymi ja zawsze myslalem ze to jest jedna grupa i ciwczylem ja razem i nie wiem czemu to akurat tak rozbito??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Co masz z Polskiego ??
tylko uczciwie ??
Stary pisz mniej chaotycznie , bo ja nic nie kumam z tego co wyzej napisałes

Stary pisz mniej chaotycznie , bo ja nic nie kumam z tego co wyzej napisałes

...
Napisał(a)
o shit naprawde cos mi nie wyszlo:D
No to tak w treningu calorocznym z kulturystyki w 4 cyklo bylo rozlozono tak ze dzien przed czworobocznymi byl trening miesni grzbietu
A ja wczesniej cwiczylem to jako jedno partie bo myslalem ze cwiczenia sa Zblizone i to mam zapytanie czy czworoboczne to miesnie tzw. kaptury
No to tak w treningu calorocznym z kulturystyki w 4 cyklo bylo rozlozono tak ze dzien przed czworobocznymi byl trening miesni grzbietu
A ja wczesniej cwiczylem to jako jedno partie bo myslalem ze cwiczenia sa Zblizone i to mam zapytanie czy czworoboczne to miesnie tzw. kaptury
...
Napisał(a)
No teraz lepiej ale nie dokonca bo mylisz pojecia podstawowe , zajrzyj do atlasu www.kulturystyka.pl/atlas/
Miesnie czworoboczne to tkz miesnie kapturowe a dokładnie ich gorna głowa , ale to juz szczegół
I cwiczy sie je najlepiej razem z pozostałymi miesniami grzbietu
Czego jeszcze nie wiesz ??
Miesnie czworoboczne to tkz miesnie kapturowe a dokładnie ich gorna głowa , ale to juz szczegół

...
Napisał(a)
Yakuza - teraz to Ty dowaliłeś
"Miesnie czworoboczne to tkz miesnie kapturowe a dokładnie ich gorna głowa , ale to juz szczegół "
1. Jaka "głowa"??
2. A pozostałe częsci czworobocznego to już nie czworoboczny, czy już nie kapturowy co??
Nie zatrybiłeś o co chodzi autorowi pytania
"Miesnie czworoboczne to tkz miesnie kapturowe a dokładnie ich gorna głowa , ale to juz szczegół "
1. Jaka "głowa"??
2. A pozostałe częsci czworobocznego to już nie czworoboczny, czy już nie kapturowy co??
Nie zatrybiłeś o co chodzi autorowi pytania

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
kamil17
Masz rację- mięśnie czworoboczne GRZBIETU , jak sama nazwa wskazuje należą właśnie do grupy mięśni grzbietu.
Jednak zależnie od konkretnych progamów i ich założeń dopuszczalne jest trenować je na osobnej sesji.
Masz rację- mięśnie czworoboczne GRZBIETU , jak sama nazwa wskazuje należą właśnie do grupy mięśni grzbietu.
Jednak zależnie od konkretnych progamów i ich założeń dopuszczalne jest trenować je na osobnej sesji.
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
No zle sie wyraziłem
Chodziło mi o ich gorną czesc , ale jak wiadomo całe miesnie czworoboczne to kapturowe
Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2004-11-09 22:13:45

Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2004-11-09 22:13:45
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!