...
Napisał(a)
siemanko. potrzebuje waszej pomocy , robie siłownie juz od kilku lat można powiedziec od jakiegos czasu bardziej intensywnie podjadam czasem jakies suplementy typu glutamina, bcaa, animal pack, ostatnio kupiłem odżywke gain fast 3100 i biorąc ją czuje sie jakis ospały i inny.mysle ze to od ilości cukru w niej zawartej, i mnie tak zabija, waze 65 kg wzrost 182 cm mysle na kupieniem innej real gains. czy moze mi ktos powiedziec co moze byc nie tak ??? dzieki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jaka porcje bierzesz jednorazowo?
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
sprobuj jak bedziesz sie czul po polowie czyli 50g.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Widocznie to cudo ma w sobie sporą zawartość cukrów, to i cię zamula, bierz mniej to minie.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
dzięki, właśnie tak zamierzałem zrobić. A co myślicie o real gains ????
...
Napisał(a)
A dlaczego tak się napaliłeś na Universal?
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
nie no aż tak sie nie napaliłem, ale z tego co wiem to dobra firma. dzis wziąłem po tren połowe tej dawki, i tez w jakiejs częsci cuje sie inaczej chodz nie az tak jak po tych dwóch skobkach. mysle ją odstawic i kupic cos innego, w takim razie co radzisz-cie ??? bo przeciesz az tak bym sobie nie wkrecił ze cos jest nie tak ;/
...
Napisał(a)
czytałem troche o mutancie . też sie zastanawiałem. i nie wiem dokładnie jaka teraz stestowac zeby było inavzej.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!