Witam, mam 21 lat ćwiczę od roku 4 razy w tygodniu bardzo intensywne treningi. Jestem zadowolony z efektów jednak moim problemem jest biceps.. Od kilku miesięcy nie chce wgl rosnąć.. Jak mam ćwiczyć na masę bicepsa ( chodzi mi o to jakie ćwiczenia mam robić , ile tych ćwiczeń, ile serii , powrórzeń i jak przystosować obciążenie. Z góry dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a zmieniasz ćwiczenia? technika dobra? spróbuj super seri.
Zmieniony przez - bartek229 w dniu 2014-12-14 21:50:46
Zmieniony przez - bartek229 w dniu 2014-12-14 21:50:46
...
Napisał(a)
nie trzeba trenować bicepsa by rósł, on pracuje też przy innych ćwiczeniach, może za bardzo się na bicepsie skupiasz a olewasz inne partie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
trzeba też zmieniać ćwiczenia co jakiś czas super seria polega na tym, że ćwiczysz 3 serie bez przerwy dużym średnim i małym ciężarem 8-12 powtórzeń do wyczerpania mięśnia fajnie pompuje takie ćwiczenie:)
...
Napisał(a)
Rozpisz swój obecny plan to Ci powiem czy super serie Ci potrzebne, ale wg mnie one są zbędne na Twoim etapie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!