Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8
Witam!
Mam 16 lat, 166 cm wzrostu, ważę 55kg a mój obwód ud wynosi 55 cm (!) Jestem bardzo szczupła na rękach , w ramionach, łydki tez mam szczupłe ;/ a uda - masakra grube, na samiutkie górze i później zaraz kolo kolana ;/
Mógłby mi ktoś pomóc i polecić jakieś ćwiczenia i dietę??
Z góry dziękuję
Szacuny
15
Napisanych postów
4568
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
34748
Nie, chodzi ci o plan żywieniowy i treningowy, bo wprowadzając tylko nowe ćwiczenia nie zmienisz nic. Musisz spalić tłuszczyk, a to przede wszystkim odżywianiem.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
404
ja bralam lek homeopatyczny Heel Aesculus Comp. krople 30 ml mi pomógł ja bralam przez 3 miesiace i nogi staly sie szczoplejsze i zmniejszyły mi sie pajaczki :)
a co do ćwiczeń to polecam ćwiczenia rozciągające albo ćwiczenie na stepperze
Szacuny
8
Napisanych postów
584
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5260
przynajmiej polowa facetow na tym forum ma mniejsze udo od ciebie wiec czym ty sie przejmujesz ;p
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje.
Wystarczy godzić się z tym,co
jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego,↵co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6
ja proponuje zebys zapisala sie do jakiegos fitness klubu na zajecia :) tam cie trener i grupa zmobilizuja do cwiczen :0 naprawde jak chcesz zrzucic dna pratie ciala to musisz cwiczyc bo jak sie odchudzasz to malo prawdopodobne ze schudniasz akurat tam gdzie chcesz. a zajecia fitness mozesz wybrac odpowiednie do danje partii ciala. polecam BPU :)
a jezeli nie lubisz cwiczyc to najlatwiej bedzie ci zrzucic przez taniec - np. taniec brzucha lub sex aerobic :) napewno Ci sie podoba :)
ja chodzę do Fitness Wdzięku ul. karmelicka 10
zapraszam Cię :) może się spotkamy