Koledzy, nie podjadam w czasie treningu natomiast po gimnastyce spożywam jogurt . Nobla też nie otrzymałam. Być może waga rośnie:bo zbyt mało spaceruje. Apropos planku no to jestem w trzecim tygodniu. Sporo o nim się naczytałam. To fajne ćwiczenie. Pozdrawiam {fajne macie wyniki sportowe}.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Waga rosnie bo jesz za duzo w stosunku do aktywnosci fizycznej, albo ajdasz mało i masz rozwalony metabolizm i hormony.,
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Waga rośnie od nadwyżki zazwyczaj , a co do planka to jeśli jest źle wykonywany to więcej możesz szkodzić niż pomagac :D
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Niewiele z tego wynika. Doradzić Tobie jednak możemy, że podstawą kształtowania sylwetki jest trening siłowy i odpowiednia dieta. Tutaj muszą być błędy.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!