Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
60
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
409
siemanko ;) mam taki plan zeby od wrzesnia zaczać cykl z metanabolem przez 4 tygodnie w ostatnim tygodniu zaczac brac juz kreatyne z faza nasycenia i tak przez nastepne 4 tygodnie. gdy skoncze kretyne chcem powtorzyc jeszce raz taki sam cykl tylko zwiekszyc dawki metanabolu. A wiec to bedzie trwało do okolo konca grudnia i w styczniu chciałem wbic jeszce 5 testosteronu prolongatum i pozniej tylko odzywami sie podtrzymywac. jak myslicie czy to dobry pomysł?? cze4kam na odpowiedzi;) chcem wysłuchac waszej opimi o takim cyklu nie chcem słuchac jak ze mna jedziecie ...;/
Cwicze: 2.5 roku bez przerw .. nie liczac tych na regeneracje
wyciskanie : 105
bic:37
klata 113
pas:80
wzrost:172
waga:75
Szacuny
1
Napisanych postów
367
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8111
zacznij wiecej jesc wegli dobij bialka z 200 mg dziennie i po karzdym treningu zapodawaj 10 mg polskiej mety cwicz codziennie jedna partie a po 5 tygodniach wejdz na krete z ladowaniem jak to napisales i jak zkonczysz krete 5 tygodni to wchodzisz na mete i tak caly rok gwarantuje ci 10 do 15 kilo miesni w dwa lata co najwarz<niejsze nie zejdzie z ciebie woda i miesnie zostana nie wierz ze zbuidujesz cos szybko bo szybko to sie sra jak sie rozwolnienie ma pozdrowiam zycze zdrowia i masy
Szacuny
1
Napisanych postów
367
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8111
phoneme brednie to ci opowiedziala babcia na silowni co ci nie pasuje wklej swoje zdjecie a ja wkleje swoje porownamy gowno do twarogu bo ostatnio caly net pelen jest takich pajacow jak ty
i to nie jest forum jezyka polskiego docencie tylko ludzie sie pytaja jak stosowac kox kto chcial przeczytal i zrozumial
Szacuny
1
Napisanych postów
367
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8111
jak zaczynalem mialem wymiary jak ty cwiarus a teraz waze 120 kilo i silowo stoje pieknie co najwarzniejsze jestem zdrowy i nie zalany woda a to byl moj pierwszy cykl ten ktory ci napisalem
i do wszelkiej masci docentow zbyt duza podaz bialka w djecie obciaza nerki i niewykorzystane zamienioa sie w tluszcz to tyle rozpustniku
Szacuny
1
Napisanych postów
367
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8111
specjalnie dla ciebie *****u 2gramy bialka na kilo masy 75 kilo x 2 150gramow bialka niejest zawodowcem zawodowcy laduja bialko i sporzywaja 3 gramy na kilogram masy ciala *****u ale jak jestes uposledzony to sa odpowiednie osrodki zajmuja sie *****ami jak ty
i jeszcze raz co ci lajzo nie pasuje w tym cyklu jeszcze 5 lat temu rozpiska 15 mg mety dziennie to bylo duzo ale teraz widze sie duzo pozmienialo trzeba brac grama tescia na tydzien zeby takie miernoty jak ty zadowolic wklej zdjecie jak nasz znawco wygladasz to sie chetnie posmiejemy chociaz smiac sie z uposledzonych nie wypada
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
jacek powinienes bana dostac...
1. za podawanie dawek bez pelnej ankiety
2. za kulture osobista...
i nie 200mg bilka tylko 200g jak juz cos... choc imo to i tak za duzo. dla autora wystarczy 2-2.5g/kg czyli ok 150g-180g
10mg mety to dawka lecznicza... nie wiadomo czy odczuje jakies dzialania anaboliczne
jak zaczynalem mialem wymiary jak ty cwiarus a teraz waze 120 kilo i silowo stoje pieknie co najwarzniejsze jestem zdrowy i nie zalany woda a to byl moj pierwszy cykl ten ktory ci napisalem
ciekaw jestem jak wyglada Twoja sylwetka i jak wyniki silowe.
a to czy jestes zdrowy to ja Ci teraz moge powiedziec ze na 100% nie jestes... wszystko wyjdzie w swoim czasie...
i nie drapac sie tu...
Zmieniony przez - mlz90 w dniu 2009-08-06 19:51:43
Szacuny
1
Napisanych postów
367
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8111
ciekaw jestes hym ja tez chce zobaczyc wasze zdjecia moje byly juz na tym forum nie raz ale pod innym nickiem bo dostalem bana za pisanie z takimi jolopami *****ami i przyczymanymi umyslowo
banuj mnie cvelu w****u mam ciebie i 5o kilowych cveli jak ty na silowni moglbys recznikiem pot ze mnie zcierac do tego sie nadajesz ty i tobie podobni pozatym w twoim interesie powinna byc zmiana plci bo kobiet nie bije