dawka lecznicza powiadasz przedstaw mi dowody na to chetnie poczytam bo z tego co ja sie orjetuje wczesniej stosowali tabletki 1 mg i krem z meta zeby nie przekraczac 5 mg dziennie ale co ja sie znam tu sa znawcy co cwicza tydzien i wygladaja jak moj dziadek a juz od roku nie zyje
...
Napisał(a)
i do wszystkich co zaczynaja z koxem 10 mg mety to odpowiednia dawka na poczatek zawsze mozna zaczac od 30mg ed jak tu rozpisuja sezonowcy a po 5 latach brac 150 mg bo mniej juz nie czuc bo i takich *****i znam osobiscie
dawka lecznicza powiadasz przedstaw mi dowody na to chetnie poczytam bo z tego co ja sie orjetuje wczesniej stosowali tabletki 1 mg i krem z meta zeby nie przekraczac 5 mg dziennie ale co ja sie znam tu sa znawcy co cwicza tydzien i wygladaja jak moj dziadek a juz od roku nie zyje
...
Napisał(a)
http://leki-informacje.pl/indeks,show,1,779,metanabol.html
"Dawkowanie ustala się indywidualnie, zależnie od stanu pacjenta.
Dorośli:
doustnie zazwyczaj 5 mg na dobę."
Zmieniony przez - Aras84 w dniu 2009-08-06 20:43:43
"Dawkowanie ustala się indywidualnie, zależnie od stanu pacjenta.
Dorośli:
doustnie zazwyczaj 5 mg na dobę."
Zmieniony przez - Aras84 w dniu 2009-08-06 20:43:43
...
Napisał(a)
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1399
prosze...
Indywidualnie, zależnie od stanu chorego.
Dorośli -
doustnie początkowo 2,5-5 mg dziennie, w ciężkich przypadkach do 10 mg dziennie w 2 dawkach; dawka podtrzymująca 1-2,5 mg dziennie.
i nie udawaj profesjonalisty... jeszcze duzo chleba musisz zjesc zeby ktokolwiek Ci pot scieral...
a tak dla Twojej info nikt 150mg mety dzinnie nie bierze... nie wiem czy wiesz ale istnieja tez inne SAA
EDIT:
analizujac jeszcze raz Twoje 2 ostatnie wypowiedzi mozna stwierdzic ze jestes chory psychicznie...
nie rzucaj miesem na prawo i lewo...
najslabsze psy najglosniej szczekaja...
Zmieniony przez - mlz90 w dniu 2009-08-06 21:05:55
prosze...
Indywidualnie, zależnie od stanu chorego.
Dorośli -
doustnie początkowo 2,5-5 mg dziennie, w ciężkich przypadkach do 10 mg dziennie w 2 dawkach; dawka podtrzymująca 1-2,5 mg dziennie.
i nie udawaj profesjonalisty... jeszcze duzo chleba musisz zjesc zeby ktokolwiek Ci pot scieral...

a tak dla Twojej info nikt 150mg mety dzinnie nie bierze... nie wiem czy wiesz ale istnieja tez inne SAA

EDIT:
analizujac jeszcze raz Twoje 2 ostatnie wypowiedzi mozna stwierdzic ze jestes chory psychicznie...

nie rzucaj miesem na prawo i lewo...
najslabsze psy najglosniej szczekaja...
Zmieniony przez - mlz90 w dniu 2009-08-06 21:05:55
...
Napisał(a)
najslabsze psy najglosniej szczekaja jak to pieknie psie ujoles
szczekacie na prawo i lewo
no prosze najpierw docent a teraz pseldo inteligent dla mojego info niky 150 mg dziennie mety nie bierze a ja widzialem na wlasne oczy ze sa tacy co biora
czy sa inne saa psino biedna juz chyba wszystkiego co dostepne probowalem
i czekam na zdjecia to mowi wszystko to wychodzi prawdziwa wiedza i trening poparty odpowiednia suplementacja
czekam na zdjecia chce zobaczyc te zmokle burki
i analizujac twoje wypowiedzi mozna stwierdzic ze psychiatra to ty burku nie jestes i nigdy nie bedziesz co najwyzej magazynierem jak awansujesz z psa ujadacza
szczekacie na prawo i lewo
no prosze najpierw docent a teraz pseldo inteligent dla mojego info niky 150 mg dziennie mety nie bierze a ja widzialem na wlasne oczy ze sa tacy co biora
czy sa inne saa psino biedna juz chyba wszystkiego co dostepne probowalem
i czekam na zdjecia to mowi wszystko to wychodzi prawdziwa wiedza i trening poparty odpowiednia suplementacja
czekam na zdjecia chce zobaczyc te zmokle burki
i analizujac twoje wypowiedzi mozna stwierdzic ze psychiatra to ty burku nie jestes i nigdy nie bedziesz co najwyzej magazynierem jak awansujesz z psa ujadacza
...
Napisał(a)
ludzie Twojego pokroju mnei poprostu rozpyerdalaja...
szczekaj dalej... ja nie mam czasu sie z Toba klocic "miszczu"
zdrowia...

szczekaj dalej... ja nie mam czasu sie z Toba klocic "miszczu"

zdrowia...
...
Napisał(a)
no i wyszlo szydlo z worka
roz*******ylo to mnie twoje zdjecie
super przytyrany jestes
jest jeszcfze ktos tak dobrze zbudowany nie sadze wiec bedziesz moim guru prosze rozpisz mi cykl
roz*******ylo to mnie twoje zdjecie
super przytyrany jestes
jest jeszcfze ktos tak dobrze zbudowany nie sadze wiec bedziesz moim guru prosze rozpisz mi cykl
...
Napisał(a)
stary... kurva masz jakies kompleksy ?
skoro widziales fote to moze popatrz na date...
sporo sie zmienilo
idz sie wyplacz mamie...
narka
rosnij wielki i zdrow na tych swoich cyklach...
skoro widziales fote to moze popatrz na date...
sporo sie zmienilo

idz sie wyplacz mamie...
narka

...
Napisał(a)
no i rosne dziekuje
nie mam mamy moge sie babci wyplakac ?
no pokarz co sie zmienilo pochwal sie
nietrzymaj nas w niepewnosci
nie mam mamy moge sie babci wyplakac ?
no pokarz co sie zmienilo pochwal sie
nietrzymaj nas w niepewnosci
...
Napisał(a)
"pizgam zlomem i frajerami"
To dogłębnie świadczy o twojej osobowości...
To dogłębnie świadczy o twojej osobowości...
Get Big or die trying...ON 7.06-29.08
Project "gym" in progress...
SZUKAM TANIO TRANSPORTU BUS/CIĘŻARÓWKA!!!
...
Napisał(a)
ja pier.ole co tu sie dzieje???????
Nadmiar odpoczynku nigdy nie doprowadził nikogo do śmierci!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!