Hej. Dzięki dla wszystkich, ale przede wszystkim dla Si2uiel'a, za "głębsze" zainteresowanie się moim problemem :)
Lubię ćwiczyć, więc mogę ćwiczyć codziennie (chociaż do mniejszej liczby ćwiczeń też mogę się dostosować), a jeśli chodzi o czas, to zależy ile powinnam ćwiczyć.
Do tej pory ćwiczyłam na "Orbitreku" ok. 30-40 min (nogi 25 min i brzuch 10 min) prawie codziennie. Chociaż gdy zauważyłam, że zaczynają mi się rozbudowywać mięśnie przedniej części ud to przestawałam na jakiś czas, potem znów zaczynała. Ćwiczyłam na najmniejszym obciążeniu i w miarę poprawy kondycji z coraz większą intensywnością.
Diety raczej nie stosuję, bo nie wiem jaką. Staram się unikać słodyczy i tłustych potraw.
Tranki tłuszczowej mam trochę po wewnętrznej stronie uda. Natomiast przednia i tylna część ud są trochę za bardzo rozwinięte, zwłaszcza przednia :( Jak napnę mięśnie to doś wyraźnie można je odróżnić. Jak patrzę z boku na moje uda to wydaje mi się, że są zbyt okrągłe z przodu i z tyłu, zwłaszcza z przodu :(
Wydaje mi się, że trochę pomogą ćwiczenia rozciągające ale nie wiem za bardzo jakie,
ile powtórzeń i ile czasu na to poświęcać. Chciałabym też pozbyć się cellulitu, który mam na tylnej części uda.
Rany, ale się rozpisałam. Ale moje uda są dla mnie naprawdę dużym problemem.
PLIS, doradzcie coś

)
Dzięki i pozdro dla wszystkich...