Czesc. Mam pytanie: uzywal ktos z was takiego pasa(nie wiem czy ma jakas fachowa nazwe) jakby z gumy, zaklada sie go wokol brzucha i nosi a po jakims czasie jak sie sciaga to brzuch jest spocony strasznie wiec mysle ze jest dobre na spalenie brzucha(bo niestety rosnie) a jade na mase wiec nie chce robic aerobow na razie. Prosze o opinie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Taki pas jest dobry na pocenie sie, na spalani tluszczu - nie
Wiec pewnie rozwiałem Twoje nadzieje na latwe gubienie tluszczu ...

Wiec pewnie rozwiałem Twoje nadzieje na latwe gubienie tluszczu ...
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
szkoda bo myslalem ze to tluszcz sie topi
zla wiadomosc ale soga daje! a jeszcze jedno bo nie tylko mam zatluszczony brzuch ale tez mi odstaje i moze jakbym nosil ten pas to bym sie przyzwyczail do trzymania brzucha "przy sobie" a nie jak kobieta w ciazy wydetego. koniecznie chce znalezc zastosowanie dla tego pasa

...
Napisał(a)
Mzesz go stosowac podczas treningu aerobowego lub jak zaleca producent. Jednak gubienie tluszczu zawdzieczysz sobie dzieki odpowiednim cwiczeniom aerobowym i diecie - pas jako malo skuteczne wspomaganie.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!