Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Organizacja zawodów we Wrocławiu!!!!!

temat działu:

Aktualności - Sporty Siłowe

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4318

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 11 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 169
Przeciez to skandal.Byłem i ja,miałem dużo szczęscia-dałem w łape ochroniarzowi wpuscił mnie wczesniej i miałem jedno z lepszych miejsc.Ale widziałem, co sie działo z ludzmi którzy próbowali wejsc.Byli taranowani i poniewierani.Probowali wejsc od spodu trybun, w takiej sytuacji ochrona kopała i deptała ich po rekach.Zaczeli wpuszczac na trybuny o godz. 14 przeciez to zdecydowanie za pozno, o tej godzinie było już full ludzi którzy pozabijaliby sie o wolne miejsce.Apeluje do organizatorów zawodów o zastanowienie sie nad sensem takiej imprezy.Takie organizowanie imprezy mija sie z celem i moze sie skonczyc tragedią.Mozna przeciez wprowadzic przedsprzedaż miejsc,bilet od 15-40zł i rozwiązać ten problem.Wiem że w telewizji pokazane jest wszystko pięknie i sponsorzy są zadowoleni, ale na żywo jest to upokorzenie ludzi.Mam nadzieję że Pan Szymiec odniesie się do tego tematu i rozwiąże ten problem.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 212 Napisanych postów 48745 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 91090
Zalogowałeś się tylko po to, by pobiadolić na Szymca i Strong Man???

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tak bo nie podoba mi się ta robota.Ciekawy jestem czy ty byłeś we wrocku?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 212 Napisanych postów 48745 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 91090
Nie, bo jutro jestem w Słupsku skąd robię relację.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nie napisałem tego tematu złośliwie Michail.Chcę po prostu iść na zawody i dobrze się bawić,a nie martwić się jakby tu nie zostać zadeptanym.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
Hmmm. Rozumiem. Może poczekajmy na opinie innych uczestników imporezyu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1363 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 10147
michail w szatni sa tyakie same opinie i ja tez sie pod tym podpiusuje .. nie wiem czy moge pisac za Cichego i kolegow z walbrzycha ale przejechalismy paredziesiat kilometrow po to by wlasnie taki obrazek zobaczyc... ogladalismy 1 runde zza krat ledwo cokolwiek widzac , przemarzlismy i cale buty i spodnie w blocie..

byla poprostu tragedia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 197
hehe, trzeba bylo miec szczescie :D ja wielki jak pudzian nie jestem, ale spokojnie kolo 14.20 sie przepchalem miedzy ludzmi i zajalem godziwe miejsce na trybunce kolo szatni strongmanow, ale fakt faktem, ze w tv bedzie wszystko wygladac pieknie, a naprawde inni ludzie nie mieli tyle szczescie co ja i albo byli tratowani na kratach albo wracali rozczarowani do domu, to pokazuje z jednej strony ogromne zainteresowanie "silaczami", a z drugiej, ze nie wszystko mozna przewidziec i w przyszlosci szymiec musi zadbac o wieksze trybunki :D pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1704 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 24656

Dokładnie jak mówią poprzednicy...

Najpierw zablokowali wszystkie wejścia od zewnątrz gdzie stał tłum w totalnym błocie sie ludzie ciśli jak by ich nie mogli wpuścić na plac gdzie była trawa, bo i tak na trybuny by nie weszli bo jeszcze jedną blokadę zrobili i trzeba było 2 razy sie pchać żeby wejść na trybuny (oczywiscie po kolana w błocie)....

Tutaj Szymiec przyszedł do ochrony (13:20) widzi ze stoi z 200-300 typa w totalnym błocie podzwonił pogadał i popatrzył jak by nie moli spokojnie wpuścić tych ludzi zeby sobie zajmowali miejsca wczesniej bo przecież ludzi przyjechali z daleka i niektórzy czekali od 10:00 przed stadionem, i nawet te osoby Nie dostały SIE NA TRYBUNY bo nie liczyło się kto szybciej był tylko kto szybciej biegł do drugiej bramki gdzie od samego początku ochrona stwarzała problemy, ale nie poczekali do godziny 14:00 gdzie nazbierał sie juz spooory tłum przed pierwszą bramą i otworzyli bramę gdzie mało co ludzi nie podeptali były widoki że ktoś zostawiał buta w błocie a ogołnie nie widziałem człowieka z czystymi spodniami na trybunach...

Mam porównanie jak to było w Lesznie (jest na sfd fotostory w strongman) i tam jak było juz moze ze 100 osób otowrzyli 1 bramę i zaczeli wpuszczać ludzi gdzie wszyscy zajmowali sobie miejsca bez problemu, a ochrona ragowała tylko wtedy gdy koło 14:30 było już sporo tłumu i konrolowali ile osób trzeba wpuścić na dany sektor...

>>> Mów co uważasz, uważaj co mówisz <<<
http://www.sfd.pl/97/180_Dzień_diety__My_Transformation_-t937516-s4.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1704 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 24656

Jak mówiłem polukał na tłum który wygladał jak żaby w błocie I Poszedł... no niezła organizacja zawodów

A na tym zdjęciu widać że miejsca było ogromnie dużo na trawie a nie w błocie...

>>> Mów co uważasz, uważaj co mówisz <<<
http://www.sfd.pl/97/180_Dzień_diety__My_Transformation_-t937516-s4.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 67 Napisanych postów 3951 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 62148
...organizacja do dupy całkowicie miejsc było niby na 2000 typa a bło chyba z 5000 do tego piepszone błoto wszędzie .......ja pojawiłem się o ok.14 pare miejsc na trybunach zostało a ochrona ******lona k***a niechce mi się pisać po prostu do dupy mam nadzieje że jak będzie następny raz to będą jakieś wejściówki do kupienia albo zrobią z 2razy więcej trybun...

wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

WROCLAW 24.04.2004

Następny temat

StrongMAN Wrocław - mini relation!

Spalanie
Polecane artykuły