PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
byla poprostu tragedia

Dokładnie jak mówią poprzednicy...
Najpierw zablokowali wszystkie wejścia od zewnątrz gdzie stał tłum w totalnym błocie sie ludzie ciśli jak by ich nie mogli wpuścić na plac gdzie była trawa, bo i tak na trybuny by nie weszli bo jeszcze jedną blokadę zrobili i trzeba było 2 razy sie pchać żeby wejść na trybuny (oczywiscie po kolana w błocie)....
Tutaj Szymiec przyszedł do ochrony (13:20) widzi ze stoi z 200-300 typa w totalnym błocie podzwonił pogadał i popatrzył jak by nie moli spokojnie wpuścić tych ludzi zeby sobie zajmowali miejsca wczesniej bo przecież ludzi przyjechali z daleka i niektórzy czekali od 10:00 przed stadionem, i nawet te osoby Nie dostały SIE NA TRYBUNY bo nie liczyło się kto szybciej był tylko kto szybciej biegł do drugiej bramki gdzie od samego początku ochrona stwarzała problemy, ale nie poczekali do godziny 14:00 gdzie nazbierał sie juz spooory tłum przed pierwszą bramą i otworzyli bramę gdzie mało co ludzi nie podeptali były widoki że ktoś zostawiał buta w błocie a ogołnie nie widziałem człowieka z czystymi spodniami na trybunach...
Mam porównanie jak to było w Lesznie (jest na sfd fotostory w strongman) i tam jak było juz moze ze 100 osób otowrzyli 1 bramę i zaczeli wpuszczać ludzi gdzie wszyscy zajmowali sobie miejsca bez problemu, a ochrona ragowała tylko wtedy gdy koło 14:30 było już sporo tłumu i konrolowali ile osób trzeba wpuścić na dany sektor...
>>> Mów co uważasz, uważaj co mówisz <<<
http://www.sfd.pl/97/180_Dzień_diety__My_Transformation_-t937516-s4.html
Jak mówiłem polukał na tłum który wygladał jak żaby w błocie

A na tym zdjęciu widać że miejsca było ogromnie dużo na trawie a nie w błocie...
>>> Mów co uważasz, uważaj co mówisz <<<
http://www.sfd.pl/97/180_Dzień_diety__My_Transformation_-t937516-s4.html
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze