Jeszcze jedna sprawa która mnie zastanawia, wchodzę na sfd i wyskakuje mi baner produktu SLIMTURBOVITAL
W sumie to fajnie byłoby "...zrzucić ... 16 kg w mniej niż 2 miesiące.
Właściwie takie coś bardzo by mnie satysfakcjonowało. Dodatkowo bez zmiany nawyków żywieniowych oraz wyrzeczeń. Bo wiecie ja bardzo lubie cole wiśniowa a ona nie ma wersji light. Jeśli jednak to jest tak skuteczny specyfik może powinienem spróbować.
Zastanawiam się tylko czy SFD poleca ten specyfik.
Proszę o szybka odpowiedź bo nie wiem czy jutro rano mam iść na siłownie!!!!!!!!!!
Jeśli ktoś wie to czy mam zamawiać standardowy zestaw czy od razu rzucać się na Wzbogacona Kuracja odchudzająca SLIMTURBOVITAL TOTAL PLUS?
Zmieniony przez - Jaqu w dniu 2010-09-07 20:18:34
W sumie to fajnie byłoby "...zrzucić ... 16 kg w mniej niż 2 miesiące.
Właściwie takie coś bardzo by mnie satysfakcjonowało. Dodatkowo bez zmiany nawyków żywieniowych oraz wyrzeczeń. Bo wiecie ja bardzo lubie cole wiśniowa a ona nie ma wersji light. Jeśli jednak to jest tak skuteczny specyfik może powinienem spróbować.
Zastanawiam się tylko czy SFD poleca ten specyfik.
Proszę o szybka odpowiedź bo nie wiem czy jutro rano mam iść na siłownie!!!!!!!!!!
Jeśli ktoś wie to czy mam zamawiać standardowy zestaw czy od razu rzucać się na Wzbogacona Kuracja odchudzająca SLIMTURBOVITAL TOTAL PLUS?
Zmieniony przez - Jaqu w dniu 2010-09-07 20:18:34
Walka ze słoninką:
http://www.sfd.pl/Quo_vadis_Jaqu__WALKA-t643968-s6699.html#eot