Witam, jest to moj 1 post na forum. Zaczne od tego, ze za 2 miesiace koncze 17 lat, mam okolo 180 cm wzrostu i ważę jakoś 75 kg. Chcialbym schudnac na brzuchu, udach i pupie. Mam zamiar od tego tygodnia zacząć biegac w poniedzialki, czwartki, piatki oraz weekendy od rana (powiedzcie mi jak dlugo, sprint, trucht czy co innego). Do tego co wieczor jakies brzuszki i pompki, a potem a6w (robilem juz kiedys miesnie brzucha mam, ale niestety pod tkanka tluszczowa). Chcialbym dolozyc do tego diete - mieszkam z rodzicami i poprostu dalbym im listę co i jak jakiego dnia. Jezeli moge prosic o porady oraz konkretna diete to bede wdzieczny :) Pozdrawiam
edit
zapomnialem dodac, ze od dzis nie ma mowy o zadnych slodyczach macdonaldach itp itd nie mowcie mi tez ze mam dobra wage, bo moze i mam (?) ale jeszcze rok temu bylem szczuply a teraz mam duzo wieksze uda, oponke i pupe. ;)
Zmieniony przez - mikikoks w dniu 2010-02-16 13:46:09
edit
zapomnialem dodac, ze od dzis nie ma mowy o zadnych slodyczach macdonaldach itp itd nie mowcie mi tez ze mam dobra wage, bo moze i mam (?) ale jeszcze rok temu bylem szczuply a teraz mam duzo wieksze uda, oponke i pupe. ;)
Zmieniony przez - mikikoks w dniu 2010-02-16 13:46:09