Szacuny
20
Napisanych postów
1933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
20224
Tak wyglada moja marna sytuacja z SW, tylko sie tu nie rzoczulacie i nie slijcie mi wyrazow wspolczucia :D Jest jak jest okaze sie czy ten trener jest dobry..
adonis8 sogacz dla ciebie za chęci chłopaku
Ludzie nie karmcie trolli, szczególnie tych dużych. Bo to nienażarte z natury stworzenia.
Szacuny
3
Napisanych postów
376
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2505
Kto wie moze jakims cudem skoluje pieniadze na inne treningi w razie jak tamto bedzie lipa. Jak mam siedziec na dup.pie to juz wole sie uczyc z bledami,zawsze cos polapie dobrego tez.Nastic dzieks nie ma nad czym rozpaczac albo beda mozliwosci albo nie..
Szacuny
3
Napisanych postów
376
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2505
Fedor pól maszyna pól człowiek. Wiedzialem ,ze mial lipna sytuacje zyciowa ale o warunkach do cwiczen nic nie znalazlem.Zycie od gowniarza dalo mu sie we znaki.Najlepsze w tym jest to ,ze inni mieli o niebo lepsze warunki ale to Fedor jest rzeznikiem w ciezkiej :D P;S Paco jak typujesz walke Bisping vs Wand
Zmieniony przez - adonis18 w dniu 2009-12-01 19:48:59
Szacuny
111
Napisanych postów
16087
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
79876
pytanko : czy w ochraniaczach na piszczele do pilki nożnej moge używać to treningu lowkicków? Na ludziach nie w drzewa możesz kopać ale po co szmaciaki kosztują 30 zł
Szacuny
3
Napisanych postów
376
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2505
wolwer co rozumiec pod okresleniem ''domowym'' jesli z kolegami sie okladacie na rekawice to szkoda zachodu w ogole uzywac jakis ochraniaczy uzgodnicie ,ze nie walicie na 100%.Jak dobrze zrozumialem to wez sie zapisz na cos (jak masz warunki) bo tak sie samych bledow nauczysz , ja mam pewnien +. Gosc co mnie uczy na pewno cos potrafi lepiej lub gorzej...
Szacuny
2
Napisanych postów
702
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2859
Wolver, ochraniacze piłkarskie są twarde.. owszem ochronią cię tak że nawet nie poczujesz.Lepiej ich nie używaj na kolegach bo zrobisz im bube Jak mówił Skorpion, kup sobie szmaciaki bo to koszt zaledwie 30 zł