Witam!!Umieszczam ten artykuł poniewaz nie spotkałem sie tu z takim tematem mimo iz długo szukałem i sercza męczyłem:).Mianowicie mam 17 lat i jakies 83(po chorobie, w szczycie 87 z czego duzo tłuszczu) kilo wagi przy wzroście 187 cm.Kurde i problem tkwi w tym iz jestem genetycznie z***... hehe tak mozna to nazwac poniewaz moj tata lebioda matka tez i wogole lipa te geny:)z nas nikt nie ma szans byc poteżny naturalnie

.A wlasnie cwicze cwicze duzo(moim zdaniem) bo nawet po 3 godziny dziennie z czego jakies 1/2godziny aerobow a wszytko jak krew w piach!Nie widze zadnych postepow i ponadto wyciskam tylko 74kg.Jestem po prostu tym załamany!!!!Starz treningowy mam długi ale rowniez załosny!Poniewaz to bylo tak 2 miechy cwiczen pozniej choroby albo kraziez siłowni i koniec i znow!Lecz teraz wziąłem sie za siebie na nowo:) i znow po 2 miehcach nie całych zaczeły sie anginy i pozniej ropien migdałka i szpital.Teraz narazie jest oki ale nie cwicze bo za niedlugo usuniecie migdałów, lecz obiecałem sobie ze po tym juz za hu... nie odpuszcze siłki.A własnie przez te 2 miechy zrobilem jakies 10 kg na klacie. ale wiadomo powrot do formy i wogole ******lele.
A finał taki ze w cieżkiej desperacji postanowiłem sie zaopatrzyc w jakis lajtowy towarek tak na lepsza mobilizacje:).A w skład moich mobilizatorów ma wchodzic:
-100 tabsow bionabolu
-5 strzałów omnadrenu 250
-500 gram Kreatyny Vitalmax
-100 tabletek Tauryny
Ale jak to ze mna jest jeden zasrany problem, w dziecinstwie chorowalem na WZW typu B czy jakos takos(6 lat temu). Teraz watrobe mam jak nowa-->tak wykazały badania, wszystko idealnie w normie.
A moje pytania brzmia:
1)Czy wogole warto to brac jak nie to co zmienic na co?
2)Czy to mi nie zniszczy obecnego stanu wątroby?
3)Co wogole mam zrobic zeby było dobrze

??
4)a i przy okazji prosze jeszcze o jakas dobra rozpiske, najlepiej nawet na 5 dni i jakies dobre cwiczenia na brzuchola- brzydola!
5)noi od razu jak juz prosze o rozpiske!
POZDRAWIAM i Z GORY DZIEKI ZA POMOC!!!!