...
Napisał(a)
Czesc,chcialbym sie dowiedziec panowie czy nolwadex jest potrzebny do deki i tescia??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nolwadeks jest potrzebny na ginekomastie a po w/w srodkach moze ona wystapic
ale to juz od indywidualnych predyspozycji. warto miec w pogotowiu.

...
Napisał(a)
lub przyda sie do PCT.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Lepiej zebys go mial przy sobie niz potem szukac u dila
Powodzenia z cyklem

Powodzenia z cyklem
"audiatur et altera pars"
...
Napisał(a)
Nolvadex bierz raczej rownolegle, a nie po cyklu bo on zapobiega a nie leczy ;)
do kuracji z samej metki chyba nie trzeba nolvadexu no nie? :)
do kuracji z samej metki chyba nie trzeba nolvadexu no nie? :)
...
Napisał(a)
dobra dzieki chlopaki niech Bog wam to w koksach wynagrodzi:D A jeszcze mam jedno pytanku jak mam walic deke i tescia i bede np w poniedzialek deke wale w jeden posladek a tescia w drugi i czy moge tescia brac 3 amp na raz i caly tydzien spokuj bo jak bede sie kul tescia poniedzialek sroda i sobota przykladowo to za tuzo sie pokuje czy moge tak zorbic??ja mysle ze tak ale wypowiedzcie sie i wy a ten temat.z gory dzieki
...
Napisał(a)
zalezy jakiego masz tescia. enan to mozesz mieszac z deka nawet i co tydzien za******lic. a jak prop to co 2 dni injekcja.
zmow lepiej za nas zdrowaske dzis w kosciele.
zmow lepiej za nas zdrowaske dzis w kosciele.
...
Napisał(a)
"Nolvadex bierz raczej rownolegle, a nie po cyklu bo on zapobiega a nie leczy ;)"
Skad te info że nieleczy? przecież podwyższa produkcje naturalnego testosteronu i bedzie dobry na odblokowanie po cyklu.
Skad te info że nieleczy? przecież podwyższa produkcje naturalnego testosteronu i bedzie dobry na odblokowanie po cyklu.
Sikając z wiatrem idziesz na łatwiznę.
...
Napisał(a)
nolvadex blokuje produkowanie estrogenu, a nie eliminuje go wiec wg. mnie nie powinno sie go nazywac ze leczy i duzo lepiej jest brac go podczas cyklu ale ja tego nie robie bo mniejsze przyrosty

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!