Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
58
Mam pytanie do ludzi !!!! którzy brali nitrobolon przynajmniej 1 cykl :
mianowicie chodzi mi o to jakie sa po nim efekty :) przyrost masy sily itp. dla was ?? :) interesuje mnie to z uwagi na rozne opinie na ten temat :) chce abyscie sie podzielili doswiadczeniem:) albo np. jak juz braliscie to z czym :) dodatkowo pozdro :P dla mamy
Szacuny
0
Napisanych postów
504
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9433
ja tam po n1 prawie róznic nie widziałem no minimum nie spełnila moich oczekiwan....Nitro2-kilku znajomych brało i sobie chwali a co do spadków to jezeli dieta bedzie odpowiednia to powinny byc naprawde minimalne
poZdro
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
jak ci chodzi o jedynkę to w dużych relatywnie dawkach, dwójka jest w proszku i lepiej wypada, ale w porównaniu z b. wieloma naprawdę świetnymi stakami raczej nie wygrywa- pod względem potrzebnej ilości do spożycia podczas cyklu a co za tym idzie stosunku cenowym także.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
0
Napisanych postów
89
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1603
bralem NBI i żadnego skoku siły po nim nie miałem, ale jakies 3 cm w łapie przybyło, masa skoczyła o jakieś 3-4 kilo, ale miałem do tego białko i gainera... niedlugo zaczne cykl na NBII + KO
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
58
aha no spoko a mozna to mieszac wraz z kreatyna monohydratem?? i tauryna bo wlasnie kumpel chce tak brac i kazal mi zalozyc post aby wiedziec :) czy to bedzie bezpieczne :)