Jakich urazów można sie nabawić na desce. Co jest najbardziej narażone i na co trzeba zwracać szczególną uwagę podczas jazdy by za parę lat nie chodzić od lekarza do lekarza.
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Stawy skokowe można łatwo skręcić, obić kostke, piszczele, coś ci może w kolanie ***nąć, kumplowi coś w kręgosłupie sie z***ało, dłonie i nadgarstki przy upadkach, tył głowy jak się wy***iesz. Wszystko może ulec urazowi zależy ile masz szczęścia.
Jedz synku jedz, bo czasem grama brakuje do kilograma
...
Napisał(a)
najczesciej to kostki chyba zalezy kto jak jezdzi
HST power!!!
"niech nienawidzą- byle by sie bali"
http://www.sfd.pl/Lager90/BLOG/W_Drodze_Na_Plaze_fotki_s.33,_filmik_str.36-t459544.html - Mój blog;]
...
Napisał(a)
No ja miałem keidys lekko skręcona jak próbowałem fakie heela to mi się noga z deski po lądowaniu s******liła a nie wspominam ile razy miałem obitą kostke...
Lager pozdro
Lager pozdro
...
Napisał(a)
przez pierwsze pare dni na dupie pewnie bedziesz lezal bo nie dasz rade nawet z rampy zjechac, a potem sie rozkrecisz i jakies drobne kontuzje tupu siniak na kostce
...
Napisał(a)
Ja ******le czy on ma zamiar odrazu uczyć się jeździć na rampie nie potrafiąc jeszcze ollie? Ja ******le
Polecane artykuły