Potrzebuje pomocy. Jestem aktywną 19 latką. Bardzo lubię aktywność fizyczną, Mam taki problem, że mi się trochę przytyło waze 77 kg przy 164. Mam dość umięśnione ciało, chciałabym, by ktoś mi doradził, co mogę wziąć, żeby leciało mi z tłuszczu oszczedzajac miesnie. Jestem tez bardzo ciekawa jak suplementy wpływają na miesiączkę, czy nie zaburzają cyklu. ?? Moja dieta wygląda tak, ze zdrowo się odżywiam dużo ważyw, owoców, chude mięso, itp. Jaki suplement na spalanie polecacie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no głównie to dieta powinna być wyliczona bo zdrowe odżywianie to nie wszystko suplement na zabezpieczenie mięśni przy redukcji na przykład bcaa.
...
Napisał(a)
Własnie brakuje mi takiej wiedzy na temat diete i ilości wszystkich składnikow. Nie wiem o ile mniej powinnam spozywać kcal przy redukcji??
...
Napisał(a)
ja bym proponował na początku ujemny bilans kaloryczny w wysokości około 200 kcl.
Zmieniony przez - bartek229 w dniu 2014-12-01 18:32:31
Zmieniony przez - bartek229 w dniu 2014-12-01 18:32:31
...
Napisał(a)
ok, rozumiem. Mam również taki problem, ze moje miesnie po 5 dniach są nie do ruszenia. mam zakwasy nie wiem jak sobie z nimi radzić, Próbowałam już wielu sposobów, czasami wychodziło. teraz jednak chciałabym spróbować z suplementami:P
...
Napisał(a)
zapraszam do lektury postów podwieszonych, lub działu junior, to nie jest dział prowadzenia za rączkę, a przychodzimy tu z konkretami - dietą i treningiem do oceny i ewentualną własną rozpiską suplementacji.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!