siema robie teraz cykl to moj 1 cykl mono amino bialko i gainer ale mysle o 2 tylko nie wiem co zakupic czy cos z tych co podalem w temacie czy cos innego na wydanie mam tak okolo 350 a oprocz tego chce jakies bialko gainer amino glutamina tylko nie wiem czy jest sens na 2 cykl brac cos takiego moze jeszcze wziasc cos lzejszego acha i jakbyscie wybrali to ile tego kupic na jeden cykl
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam
Ja od poniedziałku zaczynam cykl na Kreatynie MC 1250 (300 kaps.), HMB (400kaps.) , i mega masie 4000 (7kg) a za tydzień dorzucam nitrobolon 700g - według mnie jest to dobre rozwiązanie , HMB przyda mi bo po 11 miesięcznej przerwie znowu wracam do siłowni więc coś powinna pomóc :)
na opakowaniu od kreatyny pisze dzienna dawka 4 kapsułki, po treningu, czy oby to nie za mało ?
mój trening wyglada tak
dzień pierwszy : klata, biceps, brzuch
drugi : triceps, plecy, brzuch
trzeci: barki, nogi, brzuch
1 dzień przerwy
i kolejne 3 dni treningu i tak w kółko
Ja od poniedziałku zaczynam cykl na Kreatynie MC 1250 (300 kaps.), HMB (400kaps.) , i mega masie 4000 (7kg) a za tydzień dorzucam nitrobolon 700g - według mnie jest to dobre rozwiązanie , HMB przyda mi bo po 11 miesięcznej przerwie znowu wracam do siłowni więc coś powinna pomóc :)
na opakowaniu od kreatyny pisze dzienna dawka 4 kapsułki, po treningu, czy oby to nie za mało ?
mój trening wyglada tak
dzień pierwszy : klata, biceps, brzuch
drugi : triceps, plecy, brzuch
trzeci: barki, nogi, brzuch
1 dzień przerwy
i kolejne 3 dni treningu i tak w kółko
...
Napisał(a)
3 dni trening jeden dzień przerwy , czyli na tydzień wychodzi , jakieś 5,6 treningów :)
...
Napisał(a)
moim zdaniem za czesto, cwiczylem tak w wakacje i same -
nie ma czasu na regeneracje , palisz miesniwo :X
nie ma czasu na regeneracje , palisz miesniwo :X
...
Napisał(a)
i dlatego nie odnotowałem większych przyrostów , siła rosła ale masa nie bardzo ;/
https://www.sfd.pl/kreatyna_HMB_i_mega_mass_4000-t307314.html
https://www.sfd.pl/kreatyna_HMB_i_mega_mass_4000-t307314.html
...
Napisał(a)
hehe oki wszytsko fajnie ale oczekiwalem odpowiedzi na moje pytanie....:P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
sklad stackow-porownanie....tabela do pobrania
Następny temat