mam pytanie, kupilem nitrobolon I 150 kaps. i wmiare jestem zadowolony z efektow jego dzialania, powoli koncza mi sie kapsy i chcialem sie dowiedziec czy po nitrobolon I lepiej zastowowac nitrobolon II? czy dalej ciagnac jedynke ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
2 tygodnie stosuje nitrobolon I i zostalo mi jeszcze pare tabsow i nie wiem czy dalej zamawiac I czy II
...
Napisał(a)
w takim razie lepiej kupic II ? czy to bedzie jakos mialo skutek uboczny ze przejde na II z I ?
...
Napisał(a)
NO zależy czy chcesz robić cykl kreatynowy czy brac nitro 1 jako pompeczke;) a co do skutków ubocznych to raczej nie będziesz mial;p
...
Napisał(a)
na caly cykl kreatynowy juz nie mam pieniedzy zostalo mi na 150 tabsow nitrobol I albo 550g nitrobolon II i mam dylemat co wybrac
...
Napisał(a)
wykrob kilka zl na puche mono i bedziesz mial pelny cykl
[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są
...
Napisał(a)
samo 550 g nitrobolon II nie starczy na dokonczenie cyklu I? nie chce narazie jakos full kasy inwestowac mam tylko na puche nitro I albo II,wiec caly czas odnosze sie do 1 pytania co wkoncu kupic nitro I czy II skoro juz bralem I ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!