Szacuny
0
Napisanych postów
216
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
14314
Zgłaszam swoją kandydaturę do testu.
-Mam powyżej 20 lat
-Cel: Masa
Aktualnie skonczyłem redukcje tkanki tluszczowej na ten sezon i chce nabrac dobrej masy miesniowej przy zbytnim nie zalewaniu sie. Jestem naturalnym endomorfikiem, mam tendencje do latwego nabierania zbednej tkanki tluszczowej ale przy odpowiedniej diecie nawet tacy jak ja moga miec zadowalajace rezultaty. Prowadzilem juz testy na forum i wywiazalem sie z nich nalezycie, pozdrawiam
Szacuny
11239
Napisanych postów
72963
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961953
Grono moderatorów i weryfikatorów działu "Suplementacja - NASZE TESTY i promocja" zadecydowała iż
OSOBAMI WYBRANYMI DO PRZEPROWADZENIA TESTU MASOWEGO, NA ZASADACH RYWALIZACJI FIRMY SCI-MX ZOSTALI:
-blinG- oraz jasikbot
Gratuluje!
- Pełne info o prowadzeniu testu sponsorowanego na zasadach rywalizacji w podwieszonych tematach w tym dziale. Proszę o ich dokładne przeczytanie oraz w 1 poście tego tematu!!. PROSZĘ GO JESZCZE RAZ DOKŁADNIE DOCZYTAĆ I POTWIERDZIĆ IŻ TO ZOSTAŁO ZROBIONE
- Prosimy o rozbudowane wypiski , najlepiej codziennie, mile widziane bogate foto lub video relacje
- Jeżeli jesteście niepewi diety czy treningu , przed rozpoczęciem testu proszę umieścić je w odpowiednich działach na forum ,by poddać ocenie / konsultacji
Poproszę pełne dane adresowe + nr kontaktowy o wysłanie do mnie na PW, poprzez opcję 'napisz wiadomość' dostępną po kliknięciu w mój avatar. Jak otrzymam dane to podeśle je wraz z adresem mailowym sponsora testu SKLEPU SFD !
Start testu powinien nastąpić niezwłocznie po otrzymaniu wygranego zestawu. Ustalcie szczegóły między sobą.
Szacuny
11239
Napisanych postów
72963
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961953
Panowie - dane otrzymałem ALE czy wszystko jest jasne ? Prosiłem powyżej - zaznaczonym na czerwono tekstem o potwierdzenie tutaj w temacie Dane podeślę dzisiaj do sponsora, a Was proszę o wstępne przygotowanie się do testu, mysle ze paki otrzymacie na poczatku przyszlego tygodnia, to warto byłoby wystartować z tematem (wspolnym) tez w przyszlym tyg