Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
57
Uzywalem male i duze opakowanie po malym sa juz widoczne efekty a po duzym to juz magia ;) szkoda ze ma byc wycofany (tak slyszalem) ze do Wrzesnia ma byc juz out :/ bo za mocny ^^ eh
Szacuny
1
Napisanych postów
304
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3769
wycofany bo ma w sobie : Cissus quadrangularis
inne preparaty noparte o to ziolo (a sa to glkownie prepararty na stawy) rowniez wycofano z polskiego rynku
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
272
Bardzo dobry, ale... Kontrowersyjny. Na mnie osobiście działał bez żadnych efektów ubocznych, termogeneza bardzo wyraźnie odczuwalna (skóra na łokciach, kolanach i karku wręcz piekła, kiedy narzuciłem 4 kapsułki), pobudzenie również. Najbardziej ceniłem w hydroxycut to ostatnie, bo tłuszczu wiele ze mnie nie skroił (w sumie niewiele do krojenia było). Jednak doniesienia FDA o możliwej szkodliwości preparatu i wycofanie go z rynku skutecznie zniechęciły mnie do ponownego zakupu. Nowej formuły natomiast nie testowałem i raczej nie zamierzam.
Szacuny
1
Napisanych postów
67
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
557
a jest na allegro do kupienia opakowania po 210 tabs niby z usa czy cos i jak myslicie podróba??czy dalej kopie jak kopał ??moze ktos brał ostatnio?? to niech sie podzieli opinią