czy HH jest dalej w sprzedaży ?
...
Napisał(a)
http://www.sfora.pl/Uwazaj-Te-pigulki-odchudzajace-moga-zabic-a7741
Pewnie też już niedługo. A chciałem go spróbować za pół roku
Pewnie też już niedługo. A chciałem go spróbować za pół roku

...
Napisał(a)
niezle dorazne pobudzenie, spory wzrost potliwosci, zjazd jakos specjalnie nie odczuwalny, in plus raczej zaskoczyl, przyjemny cukierasowy zapach capsow
(3caps+z 20g nitro e przedtreningowo bylo)

...
Napisał(a)
u mnie pierwszego dnia byl nagly przyplyw energii i po 2 godzinach zjazd :) wzielam 2 tablety przed poludniem i jedna przed treningiem okolo 17.00. tak zapodawalam przez 4 dni i mialam mrowki w rekach, nogach i glowie ahahahah
po tygodniu widzialam roznice, fat schodzil i wyskoczyl 6 pack :) i nawet sie piekne talerze zrobily (zadatki na 8 pack) :)tu oczywiscie z dieta i aerobami.
potem zwiekszalam po 1 dodatkowo rano, poludnie i przed treningiem i bylo za.....scie. pot sie lal, jak ze swinki malej :) i po silowni latalam szybciej niz Easy Jet hehe i zarzucalam super i giga seriami
ogolne odczucie- duzy pozytyw, fat schodzi, energia- jest pieknie!!!
po tygodniu widzialam roznice, fat schodzil i wyskoczyl 6 pack :) i nawet sie piekne talerze zrobily (zadatki na 8 pack) :)tu oczywiscie z dieta i aerobami.
potem zwiekszalam po 1 dodatkowo rano, poludnie i przed treningiem i bylo za.....scie. pot sie lal, jak ze swinki malej :) i po silowni latalam szybciej niz Easy Jet hehe i zarzucalam super i giga seriami
ogolne odczucie- duzy pozytyw, fat schodzi, energia- jest pieknie!!!
...
Napisał(a)
Polecam wszystkim Hydroxycut Hardcore !!! Niesamowitego daje kopa i co najważniejsze, topi smalec oj topi :) Co trening mokre ciuchy ! ( zalecam jednak przed stosowaniem HH cosik słabszego do spalania na przyzwyczajenie ciała, no i ja zawsze pulsometr mam włączony)
...
Napisał(a)
siema ja dzis kupiłem ten produkt i dam znac po dwóch tygodniach co i jak z działaniem
ale cos w sklepie sprzedawca jeczał ze to ostatni towar bo ma byc wycofany z produkcj 
pozdro

...
Napisał(a)
topi smalec równo woda cieknie jak po kaczce
boire 3 dzien dopiero ale dział na prawde
tylko nie radze na pusty żoładek z rana bo aż skreca bebechy
bede informował na bieżaco o jego działaniu pozdro

...
Napisał(a)
świetny a nawet genialny produkt jak dla mnie same zalety:)jeżeli ktoś jest zainteresowany w MD jest kilka wzmianek o nim
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!