...
Napisał(a)
Czy jest ktoś z was kto miał znaczny spadek apetytu podczas kuracjii metanabolowej? 2 razy brałem metanabol po 25mg(ed)i zawsze miałem duże problemy z apetytem jadłem po 3-4 posiłki z wielkim trudem , czy u niektórych ludzi metka może działać w 2 stronę tzn. brak apetytu?

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Megace odradzam, pierwszy raz na mecie tez tak miałem ze sie zamulalem i nie chcialo sie jesc, zreszta nawet jest na ulotce napisane, że może sie tak zdazyc juz przy leczniczej dawce czyli 5mg ed.
Przy mecie razem z teściem apetyt masakra :D zreszta teraz to moge jesc wiecej niz trzeba..
Przy mecie razem z teściem apetyt masakra :D zreszta teraz to moge jesc wiecej niz trzeba..
"rokjet fuel" in my vains
...
Napisał(a)
orale na niektórych tak działają
choć ja akurat po mecie mógłbym jeść bez przerwy
choć ja akurat po mecie mógłbym jeść bez przerwy

...
Napisał(a)
Aras a co myślisz o dorzuceniu czegoś na apetyt? np.tak słynnego Megace lub jakiegoś zamiennika?
...
Napisał(a)
widocznie dla Ciebie to była za duża dawka, zarzuć teraz 10mg ed i zobaczysz czy się zmieni

+$+ sru sru
...
Napisał(a)
szczerze mówiąc nigdy nie myślałem o tego typu wynalazkach, bo nie mam problemu z apetytem niezależnie na czym jadę
spróbuj tak jak Ci napisali zmniejszyć dawkę na kilka dni
spróbuj tak jak Ci napisali zmniejszyć dawkę na kilka dni
...
Napisał(a)
Przestestowałem 2 wersje pierwszy raz brałem z osłonkami po raz drugi bez , było identycznie. Troche niejasno się wyraziłem pierwszy cykl miałem 15mg a drugi 25mg i było tak samo.
Więc jeśli poprostu tak działają na mnie orale to czy środek na apetyt mógłby w jakimś stopniu pomóc czy poprostu te 2 środki by się "gryzły"?
Więc jeśli poprostu tak działają na mnie orale to czy środek na apetyt mógłby w jakimś stopniu pomóc czy poprostu te 2 środki by się "gryzły"?

...
Napisał(a)
jak nie działa na Ciebie meta, to nie ważne czy weźmiesz jakiś środek na pobudzenie głodu, i tak meta nie będzie działała

+$+ sru sru
...
Napisał(a)
Mylisz kwestie meta działa tylko apetytu nie ma , śmieszy mnie to jak zgrywasz speca
Zmieniony przez - Koks1000 w dniu 2010-01-09 00:44:53

Zmieniony przez - Koks1000 w dniu 2010-01-09 00:44:53
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
deca phenix
Następny temat