Szacuny
4
Napisanych postów
213
Wiek
28 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
4360
Byłem dzisiaj na giełdzie odzieżowej, myślałem że nie wytrzymam rumuny z każdej strony drą mordy 'TANIO, TANIO PO 5 ZŁ" aż głowa boli W drodze powrotnej wstąpiłem do Lidla i skusiłem się na parę produktów z tygodnia Amerykańskiego Potem zrobiłem trening, wiosłowanie sztangą zrobiłem w super seri z unoszeniem sztangielek w opadzie i fajnie to weszło ;) Wrzucam aktualne zdjęcie pleców po treningu ;)
Suplementacja
Rano po śniadaniu :
1 tab UNS FlavoVit C
Przed treningiem :
5g UNS aakg
Po treningu :
30g UNS WheyPure 80
50g Carbo
Plecy, Tył barków, brzuch
1.Podciąganie na drążku szerokim uchwytem (nachwyt) do brody 4s 10p
2. Podciąganie na drążku szerokim uchwytem (nachwyt) do tyłu karku 4s 10p
3. Podciąganie sztangielki w opadzie 4s 10p
4. Wiosłowanie sztangą podchwytem 4s 10p
5. Unoszenie sztangielek w opadzie tułowia 4s 12p
6. Unoszenie nóg w zwisie na drążku 3s 20p
7. Skłony tułowia z linką wyciągu klęcząc 3s 20p
8. Skony boczne z hantlą 2s 25p
Szacuny
90
Napisanych postów
9580
Wiek
34 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
34564
Zamiast tego ketchupu do mięsa polecam przygotowanie sosu z warzyw - jak dla mnie zdecydowanie lepsza opcja. Zwłaszcza, że lubisz robić sobie 'zapasy' ;)
Co do pleców- zarys ok ale jeszcze dużo pracy musisz w nie włożyć.
Szacuny
4
Napisanych postów
213
Wiek
28 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
4360
A podasz jakiś sprawdzony przepis na taki sos ? ;) Co do pleców to właśnie wiem w sumie jest to u mnie partia która idzie najbardziej opornie i na masie będą one moim priorytetem tylko właśnie nie wiem czy trenować je 2 razy w tygodniu np niedziela (szerokość) środa (grubość) czy przetrenować je porządnie na jednym treningu na którym robiłbym same plecy i zrobić na nie 5-6 ćwiczeń
Szacuny
73
Napisanych postów
1336
Wiek
31 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
8682
Gdzie martwe ciągi?
Wg. mnie lepszą opcją dla Ciebie będzie robić plecy co 4-5dni, ale całościowo ;)
Chcesz mieć szerszą talie i mniejszy stosunek szerokości brzucha do klaty?
Białka bym uciął na koszt tłuszczu i węgla ;)
Zmieniony przez - Szmexy w dniu 2015-06-29 13:25:49
Szacuny
4
Napisanych postów
213
Wiek
28 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
4360
Właśnie talie chcę mieć jak najwęższą żeby plecy wydawały się szersze, a białka w sumie nie jest tak dużo bo około 60g to z makaronu ;) ale mogę spróbować je uciąć tylko do ilu najlepiej ? ;)
Szacuny
4
Napisanych postów
213
Wiek
28 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
4360
Byłem dzisiaj u ortopedy i mam mieć przez 10 dni 3 zabiegi (laser, ultradźwięki i prądy) zobaczymy może to coś pomoże na tą moją kostkę. Na śniadanie poszła pizza z tygodnia amerykańskiego ciasto dobre ale dodatków mało musiałem jeszcze dołożyć szynki dla mnie narazie dalej pizza z biedronki jest najlepsza ;) od redukcji minęło już 9 tygodni a ja jem już 900 kcal więcej a dzisiaj staje na wagę i spadła o 1 kg i wydaje mi się że bf jest niższy jak po zakończeniu redukcji a sylwetka jest bardziej nabita no nic będę dalej dodawał 100 kcal co tydzień i zobaczę na ilu kcal waga zacznie iść w górę :) wczoraj wstawiałem zdjęcie pleców a dzisiaj aktualne zdjęcie przodu sylwetki po treningu ;)
Suplementacja
Rano po śniadaniu :
1 tab UNS FlavoVit C
Przed treningiem :
5g UNS aakg
Po treningu :
30g UNS WheyPure 80
50g Carbo
Klatka+przód barków
1. Wyciskanie sztangi na ławce prostej 4s 8p
2. Pompki pikowane 4s 10p
3. Wyciskanie hantli skos góra 4s 10p
4. Rozpiętki skos góra 4s 12p
5. Unoszenie ramion w przód ze sztangielkami 4s 14p
Szacuny
73
Napisanych postów
1336
Wiek
31 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
8682
Cielu7
no realnie białka wychodzi 160 tak że nie ma co ucinać :)
Nie znalazłem badania, artykuły czy żadnego rzetelnego źródła wiedzy, które stwierdziłoby jasno, żeby u naturalnego sportowca siłowego więcej jak 2,2g/kgmc (a wg. niektórych 1,6-1,8g, podałem największą dawkę z którą się spotkałem) białka robiło różnicę na "+" w rozbudowie masy mięśniowej czy siły, tym bardziej mając dodatni bilans i sporo węgla ;) AAA.... no i najważniesze... w badaniach biorą pod uwagę CAŁĄ PULĘ BIAŁKA, a nie tylko pełnowartościowe... dlaczego? Może dlatego, że aminogram się uzupełnia :)
To jaki jest sens robienia skosów brzucha, które POSZERZĄ talie :) ?
Zmieniony przez - Szmexy w dniu 2015-06-29 22:08:23
Zmieniony przez - Szmexy w dniu 2015-06-29 22:14:26
Szacuny
4
Napisanych postów
213
Wiek
28 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
4360
No bo właśnie skośne brzucha mam dość słabo widoczne i chciałem je lekko trenować raz w tyg w 2 seriach żeby je poprawić, ale skoro tak piszesz to jednak je odpuszczę ;) to od jutra zmniejszę ilość białka i podbije węgle i tłuszcze bo w sumie ty wiesz najlepiej po sobie co działa najlepiej na naturala ;)
Zmieniony przez - Men'sAesthetics20 w dniu 2015-06-29 22:23:20