Jak moge spalic szybko KG Najlepiej zeby po tygodniu bylo coraz mniej ! Bo nie podobam sie sobie ! Prosze o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zacznij się zdrowo odzywiać, wywal wszystkie chipsy, słodkie napoje, cukier, słodycze, fast foody, zacznij uprwiać jakiś sport.
...
Napisał(a)
Zacznij robić A6W i myślę że to Ci bardzo pomoże.
"Trenuj tak, abyś mógł przyjąć każdy cios, atakuj tak, abyś nie musiał przyjąć następnego."
...
Napisał(a)
hmm raczej mu to nie pomoze- arhur1212. Jesli jestes naprawde gruby to zacznij od spacerow krotkich i z czasem zamieniaj to na biegi wszystrkie fast foody do kosza napoje slodzone to samo.
...
Napisał(a)
Vodka9 i artur1212
Co ma wspolnego A6W ze spalaniem tłuszczu na brzuchu ?
A6W to jeden z najgorszych treningów brzucha.
Co ma wspolnego A6W ze spalaniem tłuszczu na brzuchu ?
A6W to jeden z najgorszych treningów brzucha.
...
Napisał(a)
Buli915
ty się chyba nie słyszysz, A6W najgorszy, na masę czy rzeźbę może i tak ale na spalanie jest świetne.
ty się chyba nie słyszysz, A6W najgorszy, na masę czy rzeźbę może i tak ale na spalanie jest świetne.
...
Napisał(a)
Zacznijmy od tego, że nie ma miejscowego spalania tłuszczu a ćwiczenie A6W spala tyle kalorii co brzuch potrzebuje energii na wykonanie tych ćwiczeń czyli mało.
...
Napisał(a)
Viren jest.heliosa niech przybije
ale tak z naturalnych to tylko dieta i ćwiczenia.a samymi brzuszkami to sie nic nie zdziała

ale tak z naturalnych to tylko dieta i ćwiczenia.a samymi brzuszkami to sie nic nie zdziała
WILNO I LWÓW,MIASTA POLAKÓW
...
Napisał(a)
Ja jak robiłem A6W to zauważyłem duże postępy po tygodniu. Fakt że nie byłem aż tak mocno gruby. No ale wiadomo każdy robi jak uważa, więc nie namawiam do ćwiczenia A6W ani nie zniechęcam.
"Trenuj tak, abyś mógł przyjąć każdy cios, atakuj tak, abyś nie musiał przyjąć następnego."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!