WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Maly czlowieczek z laska ;-)

temat działu:

Galeria Zdjęć

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 65286

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 881 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 11156
Niedlugo Żychlin bedzie mekka Strong Manow !!!!! A nie zaden Malbork ani Lubin Tylko wlasnie Żychlin.

P.S DO fafika ziomus zaparszam Cie do Zychlina ;)) poznasz wielu interesujacych ludzi ;)) A nie boisz sie na wlasnej ulicy.Oj nie ladnie a gdzie tutaj honor 22 latka
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 370 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 8147
booe -- poprawie wyniki niemartw sie a o do laski to jakos ja pilnuje i tylko za mocno sie wkur... ale jest fajnie

Jure -- juz ci odpowiedzial morph4 (stypa)

Fafik prosimy cie wpadnij do zycha. No prozba !!!!!!

Niewazne kto umrze pierwszy wazne kto wiekszy !!!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1808 Wiek 48 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 12381
no czasem w****ianie to nieodłaczna rzecz kiedy ma sie fajna niunie. ale warto

booe

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 630 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 5623
Każda niunia niezaleznie od tego jak ładna i fajna kiedyś sie znudzi bo jak mawia stare góralskie przysłowie "Przy jednej dziurze to i kot zdechnie"

W porzo ziom :)

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 11455 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 83143
w****ianie to niepisane prawo fajnych kozic
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 1843
Morph4: Ja nie trwierdzę że by Szafa_Zero dał sobie siana z treningiem i strongmenem. Wyznaczył sobie cel stara się go osiągnąć pięknie ale mi osobiście nie podoba się w jaki sposób to tego podszedł i wyraziłem to w swej wypowidzi. Niech se chłopak ćwiczy ale nikt nie jest nie do zdarcia a w tym wieku tym bardziej sie o tym nie mysli. Najczęśiej nie szanuje sie zdrowia do momentu pierwszych problemów a soczki w tym wieku nawet w "kontrolowanej" to dla mnie chory pomysł. Jaja nie grzyby dwa razy nie rosną.

Jeśli chodzi o sport to ja nigdy nie gdybałem tylko próbowałem.
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 2160 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 16842
szafa byk z Ciebie jak****!!!!!!!!dupe masz za***istąchłopie masz jeszcze czas zeby wazyc 144kg bo tyle kuraś wazyp.s. zrób sobie dziare na łapie bedzie $uper mi sie taki wyglad nie podoba ale jaK bedziesz taki jak kuras to za***iscie!!!!! rob sobie czasem badania na serce bo ja nie wiem jak Twoje samopoczucie bo nigdy nie mialem takiej wagi ale zapowiada sie ciekawie tylko organizm musi to zniesc panietaj ze pudziany kurasie oni maja swoich lekarzy wiec im "nic"nie groziROŚNJI baloniku nasz malutki rosnji duży okrąglutki:P

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 370 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 8147
sQzi -- urosne urosne niemartw sie Myslalem zeby sobie zrobic dziare ale nei wiem czy jak lapa bedzie rosla czy to sie rozejdzie,jak bedzie z 58cm to wtedy zrobie i wrzuce fotke Pozdrawiam

Niewazne kto umrze pierwszy wazne kto wiekszy !!!

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 148 Napisanych postów 5203 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 25305
a****a tam zadnej dziary, bez dziary ma byc a nie jak jakis d**** caly upaćkany

Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 5693 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 31085
Autentycznie bym cie z chaty wyj ebal gdybys byl moim synem i zrobil z siebie cos takiego.

Miesnie sa po to zeby bylo je widac imho, a nie poto zeby koledzy na korytarzu miejsce robili bo idzie beny 'klocek' kulahula zwany rowniez "spier dalaj bo nadchodze".

Masa masa, ale ty masz czlowieku 17 lat. Odpowiadaja za Ciebie jeszcze starzy, a ty ich tak krzywdzisz. Spasc sie jak swinia potrafi kazdy -- opamietaj sie zanim bedziesz mial do zrzucenia kilkadziesiat kilo bo to Cie moze przerosnac. Depresja + zanik psychy murowany.

.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Plecki do oceny :D

Następny temat

Szansa?

electro
Polecane artykuły