Składniki:
Składniki:
Serek wiejski 200g (producent dowolny)
Jajo ugotowane na twardo 1 szt.
Musztarda 1 łyzeczka
Sok z cytryny pół łyzeczki
sól, pieprz
Przygotowanie: Gotujemy jajko, wrzucamy wszystko do blendera/miksera i miksujemy na gładka mase ewentualnie doprawiamy do smaku. Osobiscie dla mnie nie ma wielkiej roznicy w smaku natomiast w bilansie kalorycznym jest i to ogromna.
Co o tym sadzicie? Nadaje sie coś takiego na redukcje?
Składniki:
Serek wiejski 200g (producent dowolny)
Jajo ugotowane na twardo 1 szt.
Musztarda 1 łyzeczka
Sok z cytryny pół łyzeczki
sól, pieprz
Przygotowanie: Gotujemy jajko, wrzucamy wszystko do blendera/miksera i miksujemy na gładka mase ewentualnie doprawiamy do smaku. Osobiscie dla mnie nie ma wielkiej roznicy w smaku natomiast w bilansie kalorycznym jest i to ogromna.
Co o tym sadzicie? Nadaje sie coś takiego na redukcje?