Czesc Wszystkim własnie skończyłem thermo fat burner treca,jakieś 5 dni temu czy mogę teraz zapodać drugie opakowanie?Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Efekty niezłe ale zachrzaniałem ostro z aerobami +dieta wysokobiałkowa z 93 na 85 kg,zjadłem 90 kaps...
...
Napisał(a)
WOW pogatulować !!!!
Dla mnie super efekt ja jade to samo fat burner treca + dieta + aeroby przez tydzień -3kg z 99 na 96 ale teraz jakby troszkę stanęło.
Plz napisz jakie ćwiczenia wykonywałeś ile czasu i diete mnie by badzo się przydało porówanie z tym co ja robie bo jestem pod wrażeniem Twoich efektów i chętnie bym skożystał z Twoich doświadczeń.
Przede wszystkim jak możesz napisz jak dawkowałeś fat bunera ile tabletek dziennie i o jakich porach.
Dla mnie super efekt ja jade to samo fat burner treca + dieta + aeroby przez tydzień -3kg z 99 na 96 ale teraz jakby troszkę stanęło.
Plz napisz jakie ćwiczenia wykonywałeś ile czasu i diete mnie by badzo się przydało porówanie z tym co ja robie bo jestem pod wrażeniem Twoich efektów i chętnie bym skożystał z Twoich doświadczeń.
Przede wszystkim jak możesz napisz jak dawkowałeś fat bunera ile tabletek dziennie i o jakich porach.
www.rajska.neostrada.pl/bench.wmv
Klata 150kg Nogi 170kg Martwy 210kg Barki 95kg
...
Napisał(a)
Dawkowałem: 1 na czczo rano ,2 przed aerobami Aeroby:40 min bieg co dziennie, czasami odmiana 45 min dziennie rower,od czasu do czasu piłka nożna,skłony brzucha co najmniej 300 dziennie.
...
Napisał(a)
Wielkie dzięki za odpowiedź jeżeli chodzi o mnie to jest podobnie:
1 tabletka na czczo o 4.45 i o godz. piątej rowerek 45 minut
potem w ciągu dnia 2 tabletki o 10 i 15
Trening aerobowy przesunąłem właśnie ostatnio na 5 rano żeby zdążyć przed wyjściem do pracy bo słyszałem że rano na czczo daje najlepsze efekty - zobaczymy chce przez tydzień lub dwa poeksperymentować waga cały czas mi spada więc na razie chyba jest ok.
1 tabletka na czczo o 4.45 i o godz. piątej rowerek 45 minut
potem w ciągu dnia 2 tabletki o 10 i 15
Trening aerobowy przesunąłem właśnie ostatnio na 5 rano żeby zdążyć przed wyjściem do pracy bo słyszałem że rano na czczo daje najlepsze efekty - zobaczymy chce przez tydzień lub dwa poeksperymentować waga cały czas mi spada więc na razie chyba jest ok.
www.rajska.neostrada.pl/bench.wmv
Klata 150kg Nogi 170kg Martwy 210kg Barki 95kg
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!