Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
6
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
131
Witam
Na początek: wiem, że dla kogoś może być to śmieszne, ale dla mnie nie jest i chce mieć czyste sumienie, że przynajmniej zapytałem.
Jestem wysoki 185cm, waga 80 kg, 26 lat ale mam małą główkę i delikatne rysy twarzy także wszyscy, którzy mnie nie znają myślą że jestem jakimś 17-letnim dzieciakiem. Jak patrzyłem na zdjęcia to moja głowa od kilku dobrych lat nie rośnie, niskie czoło i długa szyja sprawiają, że wyglądam wręcz śmiesznie. Od roku ćwiczę, dużo jem i wszystko poszło do przodu prócz głowy. Zapytam tak czy są jakieś hormony albo coś innego co pomogło by mi rozwiązać ten problem?
Szacuny
2
Napisanych postów
277
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
989
Niestety, głowy na siłowni nie wytrenujesz. Taką już masz i koniec. A co do rysów twarzy - jeśli chcesz dodać sobie lat, możesz spróbować zapuścić zarost.
Szacuny
32
Napisanych postów
602
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1966
Wygladasz normalnie , chociaz to moze byc kwestia zdjecia. Jakbys zrobil po calosci to moze by wygladalo inaczej. Twoi rodzice nie maja problemow z alkoholem?
Mnich tybetański :)
------------------------------
"Lekarz, który leczy za darmo, nic nie jest wart."Talmud
SOG ZA PORADĘ
------------------------------
Szacuny
6
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
131
Dzięki za pozytywne komentarze:)
No może faktycznie na tym zdjęciu to nawet dobrze wygląda ale całościowe zdjęcie lub w odniesieniu do kogoś - to widać dysproporcje. Żadnych problemów z alkoholem.